Flytten...

är verkligen på gång nu! Håller på och packar för fullt! Har bland annat hunnit med alla prydnadsgrejer och glas i vitrinskåp och lite sånt ifrån vardagsrummet och även alla köksgrejjer, men nu är kartongerna slut så nu får vi försöka tömma lite imorgon så vi får fylla dem på nytt! Imorgon ska vi nämligen till banken och skriva på papprena! Äntligen... ska bli hemskt skönt att få det klart så man inte behöver gå och fundera på det nåt mera.

Annars rullar det på mest som vanligt tycker jag! Det börjar dock bli väldigt kallt på morgnarna! Igår var det fruset på marken så Per ramlade två gånger med cykeln på väg till jobbet!! Idag tog han bil...Själv har jag gett upp cyklandet och åker kollektivt med buss! Himla bra och man slipper frysa ihjäl på bron jag måste över varje dag!


Så här ser det ut på framsidan av vårt nya place!!! Ser det inte mysigt ut så säg!


image4

Tänk när vi ska bygga trätrall där ni! Vi är ju lite av proffs på det här med trätrall av tryckimpregnerade brädor, så till sommaren blir det nog mycket byggande! Måste ju ha ett fint utegolv med!! Eller ja, vi får väl se hur det blir men nog vore det bra!

Lovar att visa fler bilder av flytten så småningom!

//Jonna


Kommentarer
Postat av: Carina

Hejsan!! Det ser jättemysigt ut på det nya stället, roligt för er att det gick vägen denna gång. Kramar från Vålberg

2007-10-24 @ 21:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0