Semester!!

Idag är det sista dagen på semestern, på måndag börjar vi jobba igen! Ser faktiskt väldigt mycket fram emot att börja jobba, tror att det kommer bli en spännande höst! Nu känns det också som att vi får lite mer utmaning när vardagen kommer smygande, sen vi flyttade ner har ju det mesta bara rullat på liksom! Det har varit fint väder, pyssel i nya lägenheten, kul att träffa alla, semester osv osv. Men nu ska vi skapa oss nåt slags liv här mera på riktigt! Kul!

Vi har iallafall varit lediga 3 veckor nu. Första veckan var vi i Värmland. Vi grattade min kusin på födelsedagen (vilket är kul att kunna göra nu när vi faktiskt bor nära!!), vi hälsade på hos E & A och lilla A, hälsade på mera släkt och vänner, grejjade i mammas trädgård, shoppade, byggde och målade på stugan... En intensiv men bra första vecka på semestern! Tog inte lång tid innan man hade varvat ner och kopplat bort jobbet!

Vecka 2 var vi på Kreta med Pers familj och släkt! Varmt, sol, bad, drinkar, mat, vin, snorkling, vandring (ja, för vissa av oss...). En helt vanlig charter, med ett trevligt inslag av 60-årsfirande! Väldigt bra vecka var det!!

Nu sista veckan var tanken att vi skulle vara hemma. Det gick så där. En dag i Gävle blev till tre dagar, mys med lilla L, trädgårdsarbete och trevligt sällskap Tack snälla M & J, hoppas det inte blev för mycket Ove ;) Jag har även spenderat kanske 15 timmar med några böcker!

Gör ett annat inlägg med bilder, det blir så mycket i ett och samma annars!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack själva! Så himla mysigt att ha er här. Och så mycket hjälp vi fick. Vad härligt det är att ha så fina vänner som ni! Kom så ofta ni vill och hälsa på. Kram J

2010-08-21 @ 17:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0