Vi har varit i paradiset!!

Eller åtminstone på kryssning med Birka Paradise =)

I lördags tog vi tåget ner till Stockholm och mötte upp M & B som kom med flyget från Luleå. Lite lunch på stan, ett besök i en välfylld chokladpralinaffär (ja, och lite inköp där förstås....) och sen åkte vi till färjeterminalen och  en 22-timmars kryssning till Mariehamn.

Vi tog en drink i baren, åt god middag, dansade och satt och tittade på folk! På söndagen klev vi upp till en smarrig frukost (som vi lyckades tajma att gå till innan resten av alla 1700 människorna verkade ha vaknat!!). Sen shoppades det lite taxfree innan jag och B drog upp till spa-avdelningen och badade i bubbelpoolen och ångbastun, drack fruktdrink och spirulinashots, och avslutade med en ansiktsbehandling. Lyxigt värre!!! En alldeles lagom helg, och alltid lika kul att kunna träffas!

Jag skulle vilja hissa att sitta i en bubbelpool och kolla ut över en solig skärgård i Stockholm, trevligt sällskap och middag som inte var förbokad (och som i såfall hade inneburit att stå i kö i hundra år, trängas med massa folk och tvingas delta i nån form av tävling där vinnaren fick nåt tjusigt band över axeln, tänk: Fröken Sverige, som det stod Hedersgäst Birka Paradise på).

Jag skulle vilja dissa dansbandet Casanovas och människor som skriker utanför hyttdörren halv fem på morgonen att de inte hittar sin hytt. Ja, vi sov då (inget party all night long här inte).








Casanovas spelade. Inget vidare bra.


Spirulina-alger, det var typ ytte-pyttelite alger i botten och sen apelsinjuice. Smakade bara juice. Gott!


Här sitter jag lite lagom rosig efter ångbastu och annat, och dricker en nyttig fruktdrink i väntan på ansiktsbehandling.


En himla trevlig helg var det iallafall! Skönt att bara komma bort en sväng!


Kommentarer
Postat av: mamma

Vad är det för gamlingar som är ute på resa, lite liv i korridorerna får man väl tåla!!!! Det verkar vara en härlig tur men god mat och trevligt sällskap. Kram kram

2010-11-09 @ 13:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0