Lite Majkenbilder!

Är ju inte nån vidare aktivitet här på bloggen, men nån gång då och då blixtrar det till!!

Här kommer lite bilder på vår stora tjej som fyllde 4 månader igår! Hon är en glad tjej, men med ett humör utöver det vanliga... Arg som ett bi blir hon om det inte går som hon vill :) Hon älskar att vara naken, men gillar inte att bada. Har fått sin första tand, och har fått börja äta lite gröt - väldigt smarrigt! "Pratar" en massa, gärna när hon vaknar i sin säng på morgonen, kring 5... som tur är brukar hon somna om nån timme till... Gillar att åka i vagnen, och att titta på träd. Hatar att klä på sig, men tycker det är mysigt att ligga i mammas famn och titta på varandra när hon har ätit! Är just nu ganska skeptisk till att någon annan än mamma eller pappa bär henne, men då får det va så! Älskade unge!
















Kommentarer
Postat av: ulrika

Gisses vad söt hon är.

Men har hon redan blivit 4 månader, fasiken vad tiden går fort. Snart gör hon som Leia och börjar förskolan, det är då man funderar på om det går att frysa ner dem så att de inte ska växa så fort.



Hoppas att ni har vägarna förbi oss snart igen, vi saknar er allt och det skulle vara kul att se lilla damen i verkliga livet också :)



Massa kramar till er från oss i Pardubice

2012-01-17 @ 13:08:31
Postat av: Elin

Så fin hon är!Både lik dig & Per!

Roligt att få se henne!

2012-01-17 @ 13:57:33
Postat av: Malin & Elina

vad hon växer tjejen :)Jätte fina bilder :)

2012-01-19 @ 10:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0