Julhelgen närmar sig sitt slut...

...och det känns ganska skönt! Det är konstigt hur det är, man längtar till jul och tycker det ska bli så mysigt och sen är det bara vips! så är julen över och det är också bra! Man tröttnar rätt fort på prinskorv och julskinka och chokladkartonger... Hur det än är så har julen iallafall vart mycket bra med mycket bra julklappar (Ikea-presentkort dominerade min julklappshög - perfekt)!!

Har varit hemma hos mamma & pappa i en vecka nu och det har varit jätteskönt! man hinner med allt som annars stressas så när man bara är hemma över en helg. Jag och mamma har gått på stan, vi har ätit god mat och slappat hemma. Hunnit med en utesväng på juldagen och träffat lite kompisar!

imorgon bär det av till Pers familj för  några dagar innan det är dags för nyårsfirande hos M & J. Ska bli jättekul med deras fest!! Sedan tillbaka upp den 2/1 och så får vi se vad jag ska göra då!

Kommer nämligen inte vara kvar på det uppdrag jag haft under 2007, utan vi får se vad min arbetsgivare hittar för nytt åt mig. Efter mycket om och men blev det på detta viset och det känns bra. Hade kunnat vara kvar på samma uppdrag, men för ett nytt bemanningsföretag men det kändes inte som ett bra läge att byta arbetsgivare just nu. SÅ, nu vet jag inte alls vad det blir och jag känner mig konstigt nog inte så stressad över det! det löser sig!!

Det jag ser fram emot mest just nu är att göra ett par besök på IKEA för lite inköp av badrumsskåp! ska bli så skönt att äntligen få organisera  badrummet!!! Och sen kommer vår nya duschhörna i januari!

Nu ska jag gå och ta vara på sista kvällen hemma hos mamma & pappa... pappas mat vankas, mums!!!

Ha ett riktigt Gott Nytt År!!!!!

kram från jonna


God Jul!!!

Jag vill önska alla en riktigt God Jul!!!

Håller som bäst på att packa och imorgon bär det av söderut, ner mot Karlstad!! Ska bli så skönt att komma hem och fira jul!

Ta hand om er och varandra och ha det härligt!!

Kramar från Jonna

Julfest!!

Är det dags för ikväll!! Ska bli jätteskoj! Tyvärr har jag blivit lite förkyld, men det får jag försöka ignorera! Håller på att förbereda lite, bakat efterrätt och slagit in julklapp och skalat potatis! Vi ska ha julbord och lekar! Jag är lite ansvarig för lekarna, passar ju mig rätt bra... Snart kommer S, E, M & B och då ska vi gå och pynta i lokalen där vi ska vara!

Jobb....ja, jag kommer inte vara kvar på det uppdraget jag har idag, men har lite annat på G så vi får väl se vad det blir...än vet jag inte så mycket...

Ha en bra helg!

Vad tiden går fort!!

Hinner inte med nånting känns det som... ska bara jobba 8 dagar till, sen är det jul! Skönt!! Har hänt en del under veckan:

I fredags var det julbord med jobbet, trevligt men jag är ju ingen julbordsfantast...åt som vanligt köttbullar, prinskorv och potatis...och efterrätt!

I lördags var jag o Per och åt på ThaiThai, mycket gott!! Sen blev det lite fest på kvällen, men var hemma vid 00.30...

I söndags var det väldigt lugnt, kollade skidåkning och slappade, gött med såna dagar ibland!

Annars håller jag mest på och ältar det här med jobb! Vad ska jag göra? är den ständiga fråga jag ställer till mig själv! Men tror iaf att jag tagit ett beslut nu, hoppas det blir bra! Måste våga tro lite mer på mig själv, på att jag faktiskt kan nånting mer än att svara i telefon...Vågar inte riktigt söka "kvalificerade" jobb... Men har läst ett så bra citat som jag tycker passar in på mig:

~ Att våga är att förlora fotfästet för en liten stund, att inte våga är att förlora sig själv~
Sören Kieregaard

Försöker iallafall att ha det i åtanke!

Till helgen är det dags för vår julfest! Håller på att planera för fullt, ska bli så kul!!

Bio!!

Idag var vi och såg "Elizabeth - the golden age"  på bio! Jättebra faktiskt! Kul med lite historia!!

Cicci!! Såg din kommentar...var rätt så insnöad på pepparkakor så jag trodde lussekatterna var pepparkakor också... men har rättat till det nu! Va kul att höra av dig! Du verkar också leva och må gott, kikar lite på din blogg då och då!

Nu är det hockeykväll på TV! Ska kolla in hur FBK spöat Luleå!! Hihi!!!!

Ha det fint!!

Pepparkaksbak!!

Idag har det varit en jätteskön dag, har bara tagit det lugnt och bakat och myst på 1:a advent! Har bakat pepparkakor och lussebullar (som blev jättegoda) och sedan var vi på julskyltningen och fixade två julklappar och köpte en krans att hänga på ytterdörren! Nu på kvällen har vi haft Birgitta & Markus här på fika!

Har en ny favoritskiva!! Jag kan verkligen rekommendera Jill Johnssons nya "Music Row"!! Den är jättebra! Country är vanligtvis inget jag brukar lyssna på men denna skiva är kanon, speciellt låten "Angel of the morning"...

Nu är det bara tre veckor kvar att jobba innan jul, 14 arbetsdagar har jag...sen har jag ingen aning om vad jag ska göra efter nyår! Läskigt...men det löser sig, det måste det göra!

image21
Jag i full fart med lussekatterna!

image22
Flygplanspepparkakor så klart!!

image23
Första plåten med lussekatter klar!!

Må så gott!

Scrapträff med julpyssel

Idag var jag på julpyssel med pysselklubben!! Det var skoj, hann göra klart mina julkort! Men, då har jag inte gjort fullt så avancerade kort som de andra tjejerna...är imponerad av alla fina stämplar, målningstekniker och idéer som alla har! Men det är väldigt bra med dessa träffar, då man får lite inspiration och kan fråga lite och låna lite... God gröt bjöds det på också! Mycket trevligt!!

Annars är jag frisk nu, var helt ok igår också men var hemma från jobbet då jag ju hade feber i torsdags... men på eftermiddagen orkade jag med att städa lite och få fram julsakerna, och sen var vi och handlade och gjorde två kanoninköp! En ny golvlampa till vardagsrummet och en stor röd julstjärna till vardagsrumsfönstret! Det blev jättefint! Och Per var dessutom och köpte nytt nätverkskort till datorn så att det trådlösa internet funkar! Slipper nu sladdormen över hela golvet!!

Här följer lite bilder, dels på hur fint vi fått det i allmänhet och hur det blivit ännu finare nu med lite julpynt:

image14
Från vardagsrummet och ut mot köket

image15
Sett från hallen och in i lägenheten

image16
Köket, I love it!!!

image17
En fin blomma som jag fått av mamma och pappa i inflyttningspresent!!

image18
Den nya lampan i vardagsrummet

image19
Lite julpynt (eller ja, en adventsljusstake och en minijulstjärna...) och min nya adventsljusstake på bordet!! Imorgon tänds första ljuset!

image20
Den nya julstjärnan i fönstret!

Imorgon är det första advent! Ska nog baka lussebullar och pepparkakor, och sen är det julskyltning på stan också! Mysigt!!! Snart är det jul!!

Nu är det dags för middag! Och första luckan i min chokladkalender ...

Ha en fortsatt skön helg!

RSS 2.0