Grejjer, massor av grejjer!!

Herregud vad mycket saker man har när man börjar och plocka i allt! Det är helt fullt här! Och så måste vi köpa en del möbler, typ byråer och badrumsskåp för att kunna få in allting. Så just nu ligger det saker på en plats där något annat egentligen ska vara sen, men det får ligga där tills vi kan lägga det på sin rätta plats och då får vi lägga tillbaka det som skulle ha varit där från början....phu! Typ så där håller vi på just nu! Men det blir allt bra när det blir klart!!

Men vad mörkt det har blivit!!! När klockan är fyra på eftermiddagen är det ju kolsvart ute! Jobbigt!! Och det värsta är att det bara blir värre! Man får inte mycket dagsljus nu om dagarna, får se till att va ute lite till helgen! Nåja, vi har ju och plocka med så man hinner inte tänka så mycket på det!

Vi har installerat vår nya diskmaskin nu! Den är så fin, men jag tror det är nåt fel på den...Det är en lampa inuti som ska lysa när man öppnar den, men den lyser hela tiden! Även när luckan är stängd!! Och hur vet vi detta då?? Jo, jag kröp in i maskinen och kollade när Per stängde luckan! Eller, nej, så var det inte riktigt.... Vi satte in kameran och filmade när vi stängde igen och det lyste så fint därinne! Måste ringa Electrolux och fråga om det är nåt galet!

Var på Scrapträff i helgen! Det var skoj, men jag var lite ofokuserad eftersom jag visste att jag hade en massa att göra hemma... Gjorde iallafall en hel del julkort och så gjorde jag klart mitt projekt som jag hållite på med ett tag nu! Det blev så bra så!!

Nu till helgen är det ju långhelg, jobbar bara till 12 på fredag, skönt!! Per är såklart ledig men det hade man ju inte väntat sig nåt annat! Är iaf glad för att det är halvdag! Vi ska försöka fixa lite i förrådet så att vi kan hänga dit alla vinterkläder. De har just nu en sådan plats som jag beskrev tidigare, de hänger där det inte alls är tänkt att de ska hänga sen o.s.v.... Sen blir det nog någon form av Halloween-fest tror jag! Men det blir nog inte att klä ut sig... men skoj att hitta på nåt iaf!

Ikväll är det Bonde söker fru!! Det missar man inte!!!

Må så gott!!

Jonna =)


Mitt i ett kaos!!

Av flyttkartonger, mera flyttkartonger och en och annan sopsäck... men nu är vi på plats på nya stället, och det kommer bli kanon!! Har dock massor att göra så jag är supertrött om kvällarna! Just nu är det att hitta "första telefonjacket" som är projektet! Plus att vi köpt diskmaskin idag, och igår sorterade jag alla garderober, och så har vi packat in alla prylar i köket! Vad ska man ha allt till??? Men, det är väl bra-å-ha-grejjer det mesta =) Har även hunnit med att tvätta i nya tvättstugan och i vår egen nyss installerade tvättmaskin! Nämnde jag att vi bott här i tre dagar??? Här kommer lite bilder på kaoset:

image5
Jag i början av packandet....

image6
Diverse i gamla lägenheten

image7
Diverse i nya lägenheten

image8
Sortering i köket

image9
Sista lasset!!!

image10
Per installerar vår tvättmaskin!!

Det var lite bilder på nuläget! Kommer flera när vi fått lite mera ordning!! Nu är det nog sängen som lockar mest!

//Jonna

Flytten...

är verkligen på gång nu! Håller på och packar för fullt! Har bland annat hunnit med alla prydnadsgrejer och glas i vitrinskåp och lite sånt ifrån vardagsrummet och även alla köksgrejjer, men nu är kartongerna slut så nu får vi försöka tömma lite imorgon så vi får fylla dem på nytt! Imorgon ska vi nämligen till banken och skriva på papprena! Äntligen... ska bli hemskt skönt att få det klart så man inte behöver gå och fundera på det nåt mera.

Annars rullar det på mest som vanligt tycker jag! Det börjar dock bli väldigt kallt på morgnarna! Igår var det fruset på marken så Per ramlade två gånger med cykeln på väg till jobbet!! Idag tog han bil...Själv har jag gett upp cyklandet och åker kollektivt med buss! Himla bra och man slipper frysa ihjäl på bron jag måste över varje dag!


Så här ser det ut på framsidan av vårt nya place!!! Ser det inte mysigt ut så säg!


image4

Tänk när vi ska bygga trätrall där ni! Vi är ju lite av proffs på det här med trätrall av tryckimpregnerade brädor, så till sommaren blir det nog mycket byggande! Måste ju ha ett fint utegolv med!! Eller ja, vi får väl se hur det blir men nog vore det bra!

Lovar att visa fler bilder av flytten så småningom!

//Jonna


Måndag igen...

Tänk vad fort en vecka går, nu är det måndag igen och vardagen är tillbaka! Har haft en rätt så lugn helg, skönt!

Var på hockey i lördags, Luleå-Färjestad. Luleå vann med 6-4, Färjestad gjorde en ganska dålig match och jag var skitsur ett par timmar efter matchen. Sen blev det utgång med Per och hans kompisar så då blev jag på lite bättre humör iallafall!!

Längtar mest tills det är dags att flytta, det är ju typ tre veckor kvar men det känns som en evighet! Ska bli så skoj!! Vi var och kollade lite på diskmaskin i helgen, men har inte bestämt nåt ännu!

Nu väntar jag på Elin, vi ska scrappa lite ikväll! Snart dags att sätta fart med julkorten, så det blir nog skoj tror jag!
Bäst att plocka fram alla grejjer!

Take care!

Kram från Jonna

RSS 2.0