(Guld)Fynd!

Idag var vi på Guldfynds rea! Köpte två halsband på 70% rea, så jag betalade 38,50 för båda två! I princip gratis kan man säga! Har blivit lite förkyld, så jag var definitivt värd lite bling! Dessutom är ju mitt köpstopp slut nu när jag fått lön igen! Hurra! Det är långa kedjor på båda halsbanden, tror det blir super!



Har haft min jobbarkompis J här ikväll, vi har lagat en god paj, kollat lite fotboll och skvallrat! Mycket trevligt!

Såg att Spanien just gjorde 1-0, men orkar nog inte se hela matchen så jag tror det blir till att krypa ner i sängen nu!

Nattinatt!

//Jonna

Lite nytt...

Det regnar. Det är så trist. Vill ju ha sol och värme, bara ben och glass som smälter! Inte kofta och sjal, blöta utemöbler och grå himmel.... Men, det kommer nog i augusti! När jag går på semester! Om 6 veckor! Oj vad det är länge kvar.... =(
Har iaf varit och köpt en solsäng idag! Såg att Jysk skulle ha rea, så då tänkte jag passa på! Den har tidigare kostat 399:-, nu skulle den vara sänkt till 350:-. Jag fick betala 150:-!! Värsta fyndet! Snacka om att jag TJÄNAT 250:-, som jag nu kan köpa nåt annat för!! Hurra!! Men, det regnar ju som sagt, så jag fick lov att testa den lite inomhus....





Mycket bra!!!

I helgen har vi firat midsommar i Dalarna! En superskön helg med massa god mat, och lugnt och skönt! Lite dans runt midsommarstången på kvällen, soligt väder och trevligt sällskap! Hann med att träffa delar av Pers släkt, kolla in Carros nya lägenhet (som för övrigt var supermysig), spana lite på Kupolen och lite annat smått och gott! Nu har jag dock återvänt till verkligheten och jobbet, medan Per har semester och stannar en vecka till där nere. Får försöka klara mig så gott jag kan =)

Vad har annars hänt??

Var på sommarfest med bemanningsföretaget jag jobbar på. Lite mingel och sen god mat på restaurang. Det var trevligt...  Fick också årets sommarpresent. En uppblåsbar madrass. Seriöst! Kanske inte exakt vad jag alltid önskat mig, och jag vet inte riktigt när den ska komma till användning. Sa till B att det var synd att det inte var en vecka tidigare, så vi hade fått med den i loppishögen... Men, man tackar och bockar och hoppas på något bättre nästa år! Fick då förresten mycket bättre present av kundföretaget, en sportväska och en biljett till LuleåKalaset! Hallå! Där snackar vi sommarpresent...

Jaa!! Vi har ju bokat en resa till Paris! I augusti, den 19, ska vi åka!! Ska bli SÅÅÅÅÅ kul, jag längtar redan. Tänk, vi ska strosa omkring på Paris gator och äta croissants och dricka vin i 4 dagar! Mysigt!!


Här följer lite bilder (har hört av en källa att det efterfrågas bilder på hur det ser ut hos oss på baksidan, så Carina; here it goes:)


Den vita ormen är resterna av dräneringsslangen vi köpte... den ska inte vara där.
De röda lådorna ska det väl eventuellt planteras nåt i. Är väl lite av radhuslängans svarta får, då mina fingrar inte ens har en enda svag nyans av grönt.... Förslag mottages tacksamt! Sen är det ju lite blommor, rabarber (!!) och gräslök som växer intill huset.


Här är bilden tagen från altanen, på vår härliga utsikt. Återigen med en ful plastorm på bilden, men ändå....

Lite bilder från midsommar...


Vi bygger/klär midsommarstången!


Per trampar till lite...


Jag när vi äter lite sill och dricker öl till förrätt! Jag äter dock inte sill och dricker inte öl, men väl en knäckemacka, en potatis, lite skinka och ett glas vin!

Till sist lite bilder från loppisen:




Herregud vad prylar!

Ha en riktigt skön vecka!!

Kram Jonna

Loppis

Så har vi då äntligen blivit av med alla grejjer vi haft stående i förråden och i datarummet hur länge som helst!! Vi har varit och sålt dem på loppis i Boden idag. Det var ganska lite folk så vi sålde då inte allt vi hade tänkt, men en vinst på sisådär 800 kr efter at bordshyran var betald tycker jag ändå man får va nöjd med! Det vi inte fick sålt for vi till Myrorna med, så nu har vi fått bort 3 flyttkartonger, 1 tvättkorg, en säck mattor, en barstol, ett CD-ställ och ett antal pappkassar och småkartonger! Så skönt! Blev typ hur mycket plats som helst över i förrådet!

igår var vi på fest på Pers jobb. Det var skoj, med en tävling med tipspromenad, luftgevärsskytte, traverskörning, innebandy-skott och en gissningslek. I luftgevärsskyttet gick det riktigt bra tycker jag (med tanke på att det var typ andra gången nånsin som jag provade) och jag sköt ner 3 läskburkar av 5. Traverskörning var däremot ganska mycket svårare. Man skulle lyfta en hink med vatten och köra den i en slalombana på tid och utan att spilla. Jag spillde...på golvet några gånger och till och med på mig själv, hur jag nu lyckades med det...haha! Sen var det iaf middag, med grillat, och sen glass och chokladbollar till efterrätt! Mums!! Vi tog dock en tidig kväll och åkte hem vid halv tio, eftersom vi visste att det nalkades loppis idag.

Har sen sett fotboll ikväll. Så nära!!! Riktigt trist!! Men kanske rättvist ändå, Spanien var ju betydligt hetare i andra halvlek... Nej, tacka vet jag hockey! Där är ju Sverige iaf bra, och det finns en chans att de faktiskt vinner! Så känns det ju inte i fotboll, även om under faktiskt kan ske! Men meriten en 3:e plats i ett VM för 14 år sen känns rätt avlägset och förlegat.... Dessutom kan man inte hänga upp hela EM på om Zatans knä håller eller inte.... Men det är ju inte över ännu, vi får se hur det går mot Ryssarna!

Nu vill jag bara att sommaren ska ta ett grepp och få upp temperaturen lite!

Må väl.
Jonna

Lite bilder...

Här kommer den utlovade bilden på vår helt färdiga altan och de nya möblerna:




Vi har även köpt en ny byrå till hallen, är mycket nöjd med den!!





Förra helgen var vi ju på Rhapsody in Rock i Boden! Såg Robert Wells såklart, Charlotte Perelli, Jill Johnson, Sofia Källgren. LaGaylia Frasier m.fl. Det var helt ok, men jag hade nog lite för höga förväntningar. Då det var utomhus på en ganska stor arena blev det lite dåligt ljud, folk gick omkring ganska mycket och det var lite utdraget (4 timmar...). Men det var riktigt bra mot slutet, framförallt Charlotte Perelli och Jill Johnson. Som det stått i tidningen så flögs ju Charlotte Perelli in med helikopter eftersom hon uppträtt i Sthlm tidigare på kvällen. Vid 22-tiden kom helikoptern och landade alldeles bakom arenan, sen tog det inte lång stund förrän hon stod på scenen superstylad och gjorde ett toppenframträdande! Rätt coolt tycker jag!


Solen sken och det var superhärligt väder!


Ganska mycket folk...


Fotade på storbildsskärmen så det är ju inte världens bästa bild...

Som avslutning kan jag berätta att min orkidé blommat! Så fin så!







Imorgon ska vi på fest på Pers jobb, men det blir en lugn kväll eftersom vi ska åka till Boden tidigt på lördag morgon och försöka bli av med lite grejjer på loppis! Har hur mycket saker som helst, vi prismärkte allt i söndags och det tog typ hela dagen!!

Ha det fint!

Kram J


Långhelg!

Så skönt det ska bli att vara ledig i tre dagar! Lovely! Solen skiner och det har blivit sommar på ett ögonblick här uppe! Idag efter jobbet tog jag och tjejerna på jobbet en glass i solen och gick sen en sväng på stan! Jag har ju köpstopp den här månaden, då det har gått mkt pengar ett tag nu och jag hade mycket utgifter... Men jag är inte så bra på det där med köpstopp....hittade nämligen ett par supersköna skor från Ecco, som jag kan ha min specialsula i! Så då tänkte jag att jag ska investera i ett par skor! Med tanke på att jag gick i lite sämre skor igår och har haft superont i foten idag så tror jag ändå att det är ett bra beslut!

Per har åkt till golfbanan nu på kvällen innan jag kom hem. Men, under dagen har han städat, handlat, lagat middag och köpt godis till mig!! Vad ska man säga! Underbar!!!

Imorgon ska jag ha en lugn förmiddag innan vi ska åka till Boden för middag på restaurang och Rhapsody in Rock när nya arenan i Boden invigs! Längtar!

Ha en riktigt skön kväll!

Kram Jonna

Altanen är byggd!!

Och den blev superfin! Fattas bara att kapa av de sista utstickande brädorna för att jämna till kanten, sen är den helt färdig! Två dagar tog det, det tycker jag man får va nöjd med! Om en liten stund ska vi ta en tur för att spana in lite utemöbler att ställa på vår fina altan, också kul!!!

Här följer lite bilder av bygget:

image88
Alldeles i början av bygget, en ganska stor brädhög...

image89
Spekulationer...

image90
Nu är det inte långt kvar, ska brädorna räcka???

image91
Här är vad som blev kvar... inte en enda bräda! Vi tog en extra och den gick åt, så det var bra beräknad åtgång!

image92
Jag satte en fin kant runt min rabatt medans Per höll på med altanen, tyckte det blev bra också!

Bilder på den helt klara altanen får ni se när möblerna är inhandlade och på plats!

//Jonna

RSS 2.0