Kära vän...

Jag var lessen igår och blir lite lessen nu med... det är aldrig kul att säga hej då till någon och jag kommer sakna dig Elin!!! Hoppas att du får det alldeles fantastiskt bra hemma i Halmstad och att du kommer och hälsar på oss snart! Vi ska absolut försöka ta vägarna förbi i sommar, slår ju två flugor i en smäll med både att hälsa på dig och ett besök i sommarstaden Halmstad!

KRAM!!!!

Då var vårruset avklarat!

Och det gick väl sådär...Hade ju som mål att springa på 30 minuter, men efter en snabb start med lite för högt tempo för min del så kroknade jag på slutet och stapplade in på 34 minuter... Men det är 4 minuter snabbare än förra året så jag får väl vara nöjd!!

Sitter just nu och kollar absoluta favoprogrammet, Desperate Housewives! Love it! Det är bara sååå bra!!

Kram Jonna

Nu kör vi!!!

Ikväll är det dags för Vårruset!! Känner mig megapeppad och på g så jag hoppas verkligen att det kommer gå bra!!

/jonna

Skadeglädje...

Igår kväll var vi ju iväg till en kompis och kollade melodifestivalen, vilket i sig är en besvikelse som jag inte ens förmår ta upp... Hur som helst, vi cyklade in till stan och Per var så supernöjd med sin nya cykel som han mekat en massa med innan vi kom iväg. När vi sen skulle hem vid halv ett tiden hade han fått punka!! Jag skrattade så jag grät typ hela vägen hem!! Snacka om skadeglädje!! Haha!! Sen insåg jag dock att om situationen hade varit den omvända och han hade skrattat åt mig när jag hade fått punka skulle jag blivit tokarg! Så jag fick behärska mig en aning! Men det var rätt kul faktiskt... Han håller just nu på för fullt med att fixa hjulet, och han fick dessutom köpa en ny slang då affären där han köpt cykeln inte ersätter för punktering... Humor.

image82
Per på väg hem med sin nya cykel....


Själv väntar jag på att min orkidé ska blomma, så här såg den ut imorse:

image83

image84


Idag är det Mors Dag och självklart scrappade jag ett kort och skickade till min lilla mamma!!

image85

image86

Jag gjorde även ett kort som Per skickade till sin mamma:

image87

Nu ska jag gå ut och sätta mig och njuta i solen en stund, innan vi ska glida över till M och B för lite grillning ikväll!

Ha en skön söndageftermiddag, och en extra kram till mamma!!

/J

Härlig lördag!!

Äntligen börjar värmen komma hit till oss också! Har just varit ute, i bara t-shirt (!!!), och oljat in våra utemöbler. Sen har jag suttit i solen och druckit en cider och kollat på Per när han mekat med sin nya cykel (mekat ja, det ska bytas styre och fipplas med sadeln och monteras skärmar och en massa annat pyssel). Så skönt!! För övrigt har jag idag bakat mammas supergoda farinlimpor, och de blev lika goda för mig, mums! Har fått lite dille på att baka, bra va?!

Ska strax hoppa i duschen för att fixa iordning mig innan vi ska cykla in till stan och käka lite middag hos min jobbarkompis och goa vän J och sedan ska vi alla fortsätta vidare till nästa jobbarkompis och lika goa vän M för att kolla melodifestivalen!! Ska bli skoj!!

Ha en riktigt skön lördagkväll och heja järnet på Charlotte ikväll!!

Kram Jonna

Svettigt...

Har just kommit in efter sista löprundan inför Vårruset! Trött, hungrig och med kramp i vaderna tog vi oss runt 5 km på 36 minuter... kanske inte superbra, men med tanke på ovan nämnda förutsättningar och tusen miljoner dryga backar så bådar det ändå gott. Vårrusets slinga är ju nästan helt slätt, en ynka liten backe i mitten bara, så vi siktar på en tid under 30 min iaf! Pust!!

Vad har hänt i övrigt sedan kanelbullarna?? Hmm, kommer inte på nåt direkt! Betyder det att livet bara lallar på och man inte vet vart tiden tar vägen?? Hjälp!! Nå vid lite eftertanke så har iaf följande hänt:

Har sett bion What happens in vegas, riktigt skoj tycker jag!! Rekommenderas!

Har tränat på en del, känns som om vi kommit igång bra nu! Dock är jag just nu grymt trött och kommer förmodligen inte göra så mkt mer idag, även om jag hade tankar på städning, stryka tvätt och eventuellt hinna baka nåt matbröd...nej, en annan gång tror jag!

Har scrappat lite, men det visar jag inte ännu! =)

Längtar till semestern i sommar, har bokat en hotellnatt i sundsvall för mig och Tes när vi ska bila ner hemåt första helgen i augusti, ska bli skoj!

Bestämde mig nu i veckan för att själv börja sälja av den hudvård jag använder!  Ser med spänning fram emot vad detta ska ge!

Helgen nalkas och det är Eurovision Song Contest! Heja Charlotte!!!! Eventuellt ska vi bygga ett golv på vår uteplats på lördag, så vi får väl se hur trött man är på kvällen! Ska iaf heja fram "Hero"!!!

Nu är det dags att hoppa i duschen och sen fixa nån middag!

Vi hörs!

Kram Jonna

Bullbak!!

Igår bakade jag kanelbullar! De blev jättegoda! Brukar annars vara expert på att ha i för mycket mjöl i degen så att de blir torra, men inte den här gången!

image79

image80

image81

Mums!!


Idag har jag fått reda på att mitt uppdrag där jag jobbar nu blir förlängt till sista september! Jippi!!! Trivs ju väldigt bra, så det känns riktigt skoj!

Annars så längtar jag efter att scrappa!! Hinner aldrig med det riktigt! Skulle så gärna vilja ha min scraphörna så att jag kan ha ett ställe där jag kan ha ett projekt framme. Såg hur fint Eivor fått till det med sin hörna och blev lite avundsjuk *ler*...Nu får jag dra allting fram och tillbaka och stuva in allting i en garderob mellan gångerna, och då blir det inte att jag orkar ta fram allt ifall jag bara har en timme eller så till övers... Har nyss fått senaste numret av Scrapbooking m.m och känner mig superinspirerad att börja med nåt nytt! Får nog bli till helgen!!

Idag snöade det förresten här!! Hallå!!! 13 maj!!! Det är skolavslutning om en månad, jag blir tokig!! Snön ligger ju inte kvar och det varade bara en kort stund men ändå! Nej, nu får allt sommaren ta och sätta fart!

Imorgon är det dags för bio, har blivit några filmer på sistone! Det är "What happens in Vegas" som väntar, och det ska bli skoj!

Vad mycket jag hade att skriva nu känner jag....

Nu ska jag iaf ge mig, för det är dags att byta om för att fara på ett Boxingpass!

Må så gott!!

Kram Jonna

Bilderna på mina blommor

image76


image77

image78


Ha en skön söndagkväll!!

Kram Jonna

Vårfix!

Idag har jag och B varit till Blomsterlandet och köpt lite blommor som vi planterat i krukor! Jag köpte några vita som heter Marguerit och några andra gröna bladgrejjer som jag inte vet vad de heter. Köpte också 2 penséer som jag satte i en liten korg för att ha på vårt lilla utebord. Det blev så fint så! Har dessutom rensat rabatterna! Jag har ju inte direkt gröna fingrar, så det var lite svårt att veta vad som var blommor och vad som var ogräs, men slutresultatet tror jag blev rätt bra... Vi har en massa perenna växter som är på väg upp, så jag tror det kommer bli jättefint till sommaren!

Nu funkar det visst inte att lägga in bilder, men jag återkommer!

Jag har ju förresten köpt en ny kamera!! En egen! Den är superfin, liten och bra så man lätt kan ha med den i väskan!


En Canon IXUS 70!! Är väldigt nöjd hittills!


Kram Jonna

Dags för uppdatering

Här har våren äntligen kommit med besked i helgen, med jättevarmt och soligt så att man kunde gå i kortärmat!! Men det var inte så långlivat...nu regnar det och det är 2 grader ute...brrr...

Under Valborg hade vi besök från Gävle! Mycket trevligt med en massa (!!!) god mat, lite fest, utflykt till Storforsen, shopping på stan och ett besök till fyndmarknaden!

Hallen är nu klar och det blev såååå bra! Här följer lite bilder, både före och efter:

image71
Hatthyllan innan den gjordes om

image72
Tråkigt golv och beiga väggar...

image73
Här har nästan hela det nya golvet kommit på plats

image74
Jag målar pinnar till sko- och hatthylla! Det är kallt!!!

image75
Klart!! Vi kapade ner hyllan, tog bort alla krokar och de rostfria pinnarna och målade den vit. Även pinnarna i skohyllan blev vita. Bakom skohyllan har vi satt upp en genomskinlig skiva så inte väggen ska smutsas av skorna eftersom den är vit... Sen blev det även en ny dörrmatta! Det som saknas är att vi ska köpa en liten byrå och ställa till höger, för att få lite mer förvaring och nånstans att lägga nycklar och sånt. Sen är även planen att måla en till detalj på väggen, men det avslöjar jag inte mer om nu....

Nästa projekt blir nog att bygga en altan på baksidan och att skaffa trädgårdsmöbler. Sen ska det ju också byggas den där loftsängen och min scraphörna...får väl se när allt hinns med!

Idag fick jag en penna på posten av mamma, en ihopfällbar lila med mitt namn på! Mamma tyckte jag skulle skriva och berätta det ;) En jättefin penna!! Haha!!

RSS 2.0