Mitt i veckan...

... och helgen närmar sig med full fart! Det är ju faktiskt kortdag på fredag, och vi jobbar bara till halv tolv! Gött! Jag och B ska ta en sväng stan på eftermiddagen, och shoppa de sista accessoarerna till Gåsmiddagen som vi ska på nästa helg! Har ju köpt en svart långklänning med lite guld-detaljer, och även en guldig paljettväska och ett fint guldigt brett armband. Tror det kommer bli fint! Ska även införskaffa ett par strumpbyxor som håller in, lyfter upp och slätar ut och all annan magi de nu kan fixa!!

Har igår och idag fått riktigt roligt besked, så nu ska vi fika lite smarrig kladdkaka med M och B, och fira lite! hihi.... Återkommer med mer detaljer senare....

Kram J

Lite bilder iaf...

Jag har varit riktigt dålig på att blogga ett tag, men jag har varken haft tid eller lust... Men nu så! Tänkte jag skulle visa lite bilder på vad som har hänt på sistone... Det är nog det att det inte händer så där jättemycket spännande just nu, så jag har inte så mycket att skriva om...

Men, håll till godo med lite bilder iaf!


En bild på mig och Carro när vi var på turismprogrammets 30-årsjubileum! Tänkte ni skulle få se min nya frisyr!


Dessa fina kopparna och faten är tydligen några som jag ärvt efter min mormor, och som har funnits hemma hos mamma och pappa och jag har glömt bort dem! De är ju superfina! Ska ta med dem efter jul


Här är våra nya tygtavlor (eller ja, tyget är nytt - tavlorna har vi ju haft sen tidigare). Tänkte det vore fint med nåt höstigt och jag blev riktigt nöjd med resultatet! Har även matchat det lite med nya kuddar och en ny pläd i soffan:




Och slutligen en bild på Lena Ph och Orup! Per överraskade mig med biljetter, så vi var och såg deras show i torsdags! Superbra!! Jag blev så himla glad för biljetterna och det var bara massa schlagers och hur skoj som helst! Tack darling!!!


Må väl!

//Jonna


Här är jag!!

Det var ett tag sen sist... Har hunnit med en sväng via Dalarna och hem till Karlstad. Var på turismprogrammets 30-årsjubileum och träffade "gänget"!! Jätteskoj att se alla, och de flesta var sig lik... En mycket trevlig kväll med god mat, massa prat och lite dans! Dagen efter bar det av till Karlstad där vi hann med kalas för lillebror, en tur på stan och att spana in kusins nya lägenhet! Och nu är vi alltså tillbaka i Luleå, jobbar på och är megatrött!! Ska bli riktigt skönt med en helt vanlig hemmahelg då vi tänkt hinna med lite tvätt, städning och annat pyssel.

Imorrn är det after work med bemanningsföretaget, ser faktiskt fram emot det! Hoppas på god mat, några glas vin och sen en hyfsat tidig fredag....

Annars har det inte hänt mycket alls.... nej, kommer inte på nåt.... helt tomt!

Må väl!

Kram Jonna

Sämst på att blogga?

Ja, jag tror det... men jag lovar att det kommer några roliga inlägg snart!

Nya brillor!



Känner mig mycket nöjd med dom faktiskt! Ska dock gå och justera dom lite på måndag, tycker att de ramlar ner lite på näsan.... Ny syns det inte så mycket, men tröjan jag har på mig har jag köpt på Lindex Rosa Bandet-kampanj. 20 % av intäkterna går till cancerfonden, och så står det nåt tryck om bröstcancer på tröjan. Ett bra och lite kul sätt att bidra tycker jag, istället för att köpa tex rosa bandet.

Här snöade det igår.... japp, nu börjar det bli vinter! Det var inte alls mycket, det blev inte vitt på marken eller så men ändå! Idag är det megagrått och trist väder...var uppe en sväng vid halv nio, men det var så tråkigt och grått så jag gick och la mig en stund igen och har nyss klivit upp!

Idag ska jag och mina arbetskamrater åka hem till en av konsulterna för hudvården jag använder och säljer lite av, Mary Kay. Vi ska kolla in allt nytt smink, och testa lite! Ska bli skoj!

Nu är det dags för frukost, sen väntar en hög med stryktvätt...

Ha en skön söndag!

PS. Elin!! Supersnyggt hår!

Kram Jonna

RSS 2.0