En snabbis...

Ett kort litet inlägg från jobbet. Har lunch, sitter och passar på att surfa lite. Längtar tills klockan blir 15, då är det dags för massage! Så skönt ska det bli, tror de kommer säga att jag är stel i nacken och axlarna...

Snön som jag gnällde om försvann lika fort som den kom, vilket ju var ganska skönt! Dock är det nu typ 3 grader och regnrusk, vet inte vad som är värst ;)

Snart är det dags för en tripp hemåt, ska bli kul!

Ha en fortsatt bra dag!

Kram J

Hälja!

Så skönt med helg! Vi har just packat bilen smockfull med loppisgrejjer, och imorgon ska vi förhoppningsvis bli stormrika på Arcusloppisen! Eller nja, hoppas iallafall att vi blir av med så mycket som möjligt...

Idag har det för övrigt börjat snöa här. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Vill inte ha snö än! Tur att man ska hemåt nästa helg!

Hmm, nej, jag har nog inte så mycket mer kul att skriva idag!

Ha en skön helg!

Kram!!

Fixarhelg

I helgen har mamma och lillebror alltså varit på besök och vi har hunnit med en del. En tur på stan, kollat hockey och fotboll på¨TV, sytt gardiner och överdrag till sänggaveln och lagt plattor på baksidan!

Lite bilder:Nu ska jag hoppa i duschen, har varit och tränat body pump ikväll (sjukt trött i armarna!). Sen blir det glass och soffmys!!

Kram kram!!

Seg tisdag

Idag har jag varit tok-trött! Vet inte vad det är med mig och tisdagar, men jag är alltid supertrött... Men nu är denna dagen iaf gjord, det är bara två hela arbetsdagar och några timmar på fredag kvar och sen kommer mamma och lillebror! Ska minsann sätta dem i arbete, de ska inte vänta sig nån semester här ;) Tobbe tänkte jag ska få fixa lite plattor på baksidan, där vi tidigare hade en rabatt. Om det nu inte kommer snö förstås, det sägs att det ska snöa inatt (suck!) Mamma och jag ska sy gardiner och ett nytt överdrag till sänggaveln.

Ja, annars då? Nej, inget speciellt som händer... Det är kallt, minusgrader varenda morgon. Gillar det inte. Men vad gör man?

Idag börjar iaf mitt favvo på TV!

Kram Jonna

RSS 2.0