Mera flytt...

Nu närmar det sig! Med stormsteg! En och en halv dag kvar på jobbet, sen är det slut på det. Torsdag kommer flyttfirman, fredag städar vi och lördag åker vi. Ojoj. Egentligen borde jag absolut inte sitta här och skriva ett inlägg, jag borde VERKLIGEN packa. Men jag ska. Snart.





Vi har en del grejjer....

Förresten, jag hittade mina skor igår!! Hurra!! De som jag tappade bort och som jag har ersatt med ett par nya (så nu har jag två par, fint!) Det var Per som hade lagt dem på fel ställe, såklart. De låg bland mina flip-flops, sandaler och ballerinaskor. Hallå liksom! Klart jag inte har letat där... =)

Nu, packa! Fast först fika med smarriga cafébullar som jag köpte med hem. Vi ska äta middag i stan lite senare, med en kompis som är uppe i Luleå. Och då måste jag ju ha mellis för att överleva tills dess!!

Hemavan

Vi är nyss hemkomna efter en härlig vecka (nästan) i fjällen! Har hunnit med slalom och skoteråkning, korvgrillning, bastu, after ski och en massa slappande! Vädret har varit SJUKT bra, tänker låta bilderna tala för sig själva. Enjoy!

































Flytten, del 1

Vi har försökt sälja lite prylar som vi inte vill ha kvar, bland annat ska köparen av lägenheten ha lite hyllor och sånt som sitter på väggarna. Vi har sålt utebordet på Blocket, och häromdagen blev vi av med bokhyllan!





Det är rätt mycket saker som ryms i en bokhylla, ett skåp och ett vitrinskåp. Det inser man när man tömmer det...

Idag ska vi fortsätta greja, packa lite kontorssaker och sånt som vi inte behöver ha just nu. Vi har även varit en tur till återvinningen och slängt gamla träskivor och hyllplan, en trasig fåtölj (som Per försökte sälja på Blocket men det var ingen som ville ha den...) och vår grill BBQ of Sweden. Kanske inte direkt en kvalitetsgrill, speciellt inte med tanke på att vi köpte den i somras och färgen har redan blekts så att det ser ut som den har stått ute sen -82... Men nu är den väck!


After Work

Nu tar jag helg och börjar den med en mysig after work med några på jobbet! Sen är det packa och fixa som gäller resten av helgen!

Ha det fint!

Girls night!

Igår hade jag några tjejkompisar här på middag! Vi åt Guns goda kycklingpasta, pannacotta till efterrätt och drack lite vin! Vi spelade Pratmakarna, dansade och lyssnade på en massa gamla låtar! Dessutom var vi grymma på Macarena.... En riktigt trevlig kväll, tack tjejer!!

Jag fick förresten också en liten present, nämligen ett armband och ett par örhängen från SNÖ of Sweden:



Anledningen till att jag fick en sån fin present var för att jag ska komma ihåg tjejerna här uppe i Norrland.. och märket SNÖ kommer garanterat få mig att minnas Luleå (framförallt den här vintern...)!

Nu byter vi kapitel!!

Som säkert alla redan vet så har vi bestämt oss för att flytta. Till Dalarna, närmare bestämt Borlänge.

Efter nästan fem år i Luleå så känns det himla skönt att komma närmare hemåt! Det ska bli jättespännande att pröva nåt nytt, och även att slippa alla långa resor fram och tillbaka genom Sverige! Men självklart kommer vi sakna allt och alla här (eller inte allt, vårvinter-påhittet kommer jag nog inte sakna!).

Iallafall är lägenheten såld och vi håller just nu på att älta ihjäl oss om hur/vart vi ska bo. Hyresrätt eller bostadsrätt, det är den stora frågan just nu... I veckan måste vi dock besluta oss. Vi flyttar nämligen om tre veckor! Per börjar sitt nya jobb den 3 maj, och jag söker jobb för fullt!

Jag tror det blir bra!!


Långfredag på isen

Gud så skönt med ledighet!! Igår när det var långfredag hade vi en lugn dag med sovmorgon, lååångfrukost och sen tog vi på oss underställ och täckbyxor och åkte in till stan med varm choklad i termos och pimpelspön i ryggsäcken. Vi gick ut på isvägen och satte oss i ibland-solen och fiskade och surrade med ett par kompisar som var med. Gött med frisk luft och väldigt skönt när solen tittade fram emellanåt! Dock väldigt dåligt med fisk, Per fick en liiiiten abborre bara. Jag hade med kameran och passade på att ta några bilder på Luleå sett från vattnet!


Jag var lite nojig över om isen verkligen skulle hålla (som alltid...) men när det borrades hål så försvann typ hela borren ner innan de var igenom!


Per lekte med våra kompisars hund! Han (hunden alltså) sprang runt runt i typ två timmar och var inte ett dugg brydd om att det var ganska blött under snön!





På kvällen igår hade vi en riktig slapparkväll med god mat, godis och film. SKönt att bara vara! Per hade dessutom lite feber och var, enligt egen utsago, hemskt svag...

RSS 2.0