Shoppat!

Igår kväll åkte killarna med bussen ner till Mora för att köra Öppet Spår imorgon... 9 mil på skidor! Lite nervösa tror jag allt att de var, men det kommer nog gå fint! Jag och B är därför nu ensamma hemma idag, och då blir konsekvensen att shoppingkontot får jobba lite =) Har varit en sväng på stan och hittat två fina toppar, ett par jeans, en sjal och strumpbyxor. Vi hann med en fika på roasters också, mysigt! Nu håller jag på att gå in mina jeans... fy f_n för nya jeans egentligen! Det är ju inte bekvämt förrän man har haft dem några gånger. Men fina är de iaf!


Japp, randiga tröjor är min grej=)


För övrigt så har det nu inte varit tusen miljoner minusgrader på några dagar! Iställer snöar det konstant. Suck. Jag skulle vilja ha vår nu, köpa nya skor och gå ut utan mössa!!

Nu, Bodypump och sen en serranoskinka-sallad från Salladsbar till middag!

Trötter...

Usch vad jag varit trött idag! Det där med OS tar knäcken på mig, får ju lov att vara uppe så sent om kvällarna (ja, 23.00 är sent för mig...)! Ganska knäppt egentligen, för om nån vinner får man ju veta det direkt i tidningen dagen efter och om nån förlorar så behöver man ju ändå inte ha sett det.... Men det är iallafall gööörspännande att se Kalla svischa fram, Marcus Hellner knäcka norrmännen och Anja susa ner för backen! Å nu är det sprintstafett så det lär jag ju också se. Fast jag har andra saker som jag borde göra. Typ tvätta. Boka flygbiljetter. Scrappa. Nåja, imorrn får det bli!! (Undrar vad det är för OS-grenar då???)

Fick förresten en faktura idag, på en fortsättningsprenumeration på DN. Vi har haft DN på söndagar ett tag nu, tänkte att det kan ju vara mysigt! Men vi hinner ta mej tusan aldrig läsa tidningen! Dessutom är sporten uppochner vilket ju givetvis ställer till det för en av oss (inte mej....hihi). Vi har iaf bestämt att vi inte ska ha nån mer DN, och idag kom då den där fortsättningsfakturan. Med en text i stil med "Observera att utebliven betalning inte gäller som uppsägning, detta måste anmälas till vår kundservice". Problemet är bara att det är ju hur besvärligt som helst att säga upp nånting på internet! Man skulle säkert kunna beställa och köpa en hel paradis-ö på nätet om man skulle vilja, men att säga upp nåt är näst intill omöjligt! Man kan adressändra, göra paus, beställa annonser och gudvetallt, men inte säga upp. Då måste man maila till nån, ange kundnummer och allt och sedan invänta bekräftelse! En liten reflektion bara, men nu har jag iaf mailat DN...

Just det! Var på Buddy Holly med Brolle i lördags! Toppenbra var det, men tyvärr fick man inte fota nåt =(
Det var iallafall en kanonkväll, tills vi skulle gå hem. 30 minus. Mascaran frös på ögonfransarna, och sen tinade det igen när man kom in... snyggt...

Nej, nu har jag snart missat den där sprinten, bäst å kolla!!

kram kram!

Härlig helg!

Vilken bra helg vi har haft! Äntligen fick vi lite mänskliga temperaturer så att man kunde vara utomhus utan att frysa ihjäl! I lördags tog vi en tur på isbanan som plogas upp runt Gültzauudden här i Luleå, riktigt fint! Vi hade sån tur att G & H mötte oss där, med en fikakorg med sig! Gött!

På eftermiddagen/kvällen åkte vi in till mitt jobb där vi hade stor fest med alla respektive, trerättersmiddag och trubadur! Det var faktiskt riktigt skoj, och Per skötte sig bra ;)

I söndags var det lika fint väder som på lördagen så vi tog med oss fika och längdskidorna och tog en tur på sjön här bakom. Det gick fint, när man väl fått på sig skidorna...jag fattade inte att vi skulle ta på oss skidorna UPPE på snövallen vid vägkanten, utan jag klättrade glatt över med skidorna i högsta hugg och plums så hade jag snö ända upp till höften, haha! Jag fick pulsa mig fram till ett skoterspår där det var lite hårt så att jag kunden kliva upp där, sen gällde det att hålla balansen och fippla på sig skidorna också... Ett par som satt i solen vid grillplatsen lite längre bort fick sig nog ett gott skratt! När vi väl kom iväg hade jag dessutom nästan lite träningsvärk eller nåt i armarna sen skridskoåkningen så jag orkade inte så långt (dessutom ville jag egentligen mest ha fika...). Vi satt och myste i solen ett tag, drack varm oboy och åt muffins!


Snörvel

Idag är jag hemma från jobbet. Förkyld. Suck.

Helgen har vi spenderat i Dalarna, hos Pers mamma och pappa! En intensiv helg, men ändå rätt lugnt och skönt på nåt vis! Vi har hunnit med att träffa en del av de vi gärna vill träffa när vi kommer hem, ätit god mat och slappat lite! Trist bara att jag blev så snuvig, men så är det. Igår när vi kom hem till Luleå igen så låg jag i soffan hela eftermiddagen och kvällen, och i morse var jag fortfarande lite krasslig så jag bestämde mig för att ta en lugn dag hemma (vilket jag egentligen tror man gör för sällan när man är sjuk...). Nu är jag iallafall piggare, har tagit en kort prommis här i området och fått lite frisk luft så nu är jag nog snart på g igen!

Tänkte faktiskt jag skulle ta mig lite tid till att planera lite mat, tycker det är himla bra med en veckomatsedel! Jag är ju rätt hungrig när jag kommer hem efter jobbet, så för mitt eget och omgivningens (läs: Pers) bästa så är det bra att det blir middag ganska omgående, innan blodsockerbergochdalbanan (långt ord) är helt nere i botten...

Förresten... Hit åker vi i augusti:



//Jonna

Nu är nya fläkten här...

... tycker kanske inte att det är helt bra, men heller inte så hemskt som jag trodde att det skulle bli. Bedöm själva:


Före



Efter

Det är ganska lustigt, vi kom hem från jobbet och som tur var hade vi köpt med oss sallad hem så vi slapp laga mat! När vi kommer in i köket sitter den där, den nya fläkten. Det är alldeles dammigt och skräpigt efter installatörerna, till och med inne i kaffebryggaren var det damm!

Så, vad händer? Per börjar med att trycka på alla knappar som finns, kasta sig över bruksanvisningen och bläddra igenom den på tre millisekunder, och plockar sen ner själva kåpan eller vad det nu kallas för att undersöka hur det ser ut bakom och om det kanske går att bygga om på något sätt. Fram med pannlampan bara, och så drar vi ut sladden och börjar mixtra! Fräser nåt om att det inte är i linje med skåpet, sliter fram den gamla luckan och börjar grubbla på om man kan få dit den framför på nåt sätt kanske.... Inser till slut sina begränsningar, köper läget med att det är som det är och får sen näääästan ett litet miniutbrott över att kåpan inte går att få tillbaka. Lyckas till slut och allt ser ut precis som när han började.

Jonna städar, torkar damm, diskar och ställer in alla grejjer tillbaka i skåpen...



Blog Award

Oj vad jag blev glad när jag såg att jag hade fått TRE Blog Awards!! Från Sussi, Ali och Gun !! 


  


Med en award följer ansvaret att följande saker uppfylls:
-Kopiera awarden på din blogg
-Länka till personen som gett dig awarden
-Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
-Välj 7 andra bloggar som du vill ge en award till
-Länka till deras bloggar
-Lämna en kommentar i deras bloggar om att du gett dem denna award


Så, 7 intressanta fakta om mig:

1. Jobbar med att sälja bredband, trots att jag egentligen är rätt dålig på tekniska grejjer.
2. Tycker om att pyssla, speciellt tillsammans med andra Pysslare
3. Skulle vilja ha ett stort hus att inreda och greja med
4. Förlovad med Per sedan 11/7 2009
5. Hoppas på en Londontripp senare i vår
6. Har ganska nyss "upptäckt" Lars Winnerbäck och lyssnar numera jämt på hans musik
7. Tycker det är kul med Blog Awards, men drygt att skicka dem vidare =)

Själv vill jag ge en award till följande:

Anna

Ejja

Elin

Karin

Carro

Therez

Matilda

Snörapport

Tänkte delge ännu en snörapport från ett vitt Luleå där det ta mej tusan aldrig verkar sluta snöa! LESS LESS LESS på snön är jag! Okej om den liksom kom ner och låg där fint på backen och vägarna var plogade och man kunde välja om man vill pulsa sig fram genom ett par decimeter eller om man hellre är torr om fötterna när man kommer fram till vart man nu ska. Men, så är det inte. Det yr runt en massa snö hela tiden, och varje morgon är det oplogat och j__ligt kallt... 

Så, nu har jag gnällt av mig lite!

Detta är iallafall snöhögen utanför vårt sovrumsfönster idag:


Observera parkeringsskylten högst upp i högen... Man ser inte nån stolpe längre, utan bara själva skylten sticker upp.


Vi fick en julklapp i lördags, tack lillebror!! Eller ja, vi handlade för presentkortet vi fick i julas alltså...


Köpte tre fina Margrethe-skålar, mina gamla IKEA-vispskålar börjar ha gjort sitt...

RSS 2.0