Besök!!

Nu i helgen får vi besök av M & B, ska bli sååå kul! Vi har inte setts sen vi flyttade från Luleå, och då var det ett tårdrypande avsked så nu ska det bli kul att träffas igen! Vi har inget jättespeciellt planerat för helgen, ett glas vin eller två på balkongen ikväll, kanske en tur uppåt Siljan imorgon, lite shopping kanske! Bara mys och surra ikapp allt!

Vi gjorde ju två inköp sist vi var på IKEA (ja, förutom lite småsaker förstås...). En ny tv-bänk och nya sänglampor!

Vår tomatplanta (ett himla tjat om denna tomatplanta, jag vet, men det är så kul att se att det blir små tomater...) växer vidare, nu börjar en tomat till och med bli röd!! Vi funderade på om vi skulle ta den i helgen och dela på fyra, men det blir väldigt lite tomat till var och en med tanke på att det är körsbärstomater....
Har ju även planterat en oregano (säger man så? "en oregano"?) som nu blommar. Visste inte att de skulle blomma! Jag vet inte riktigt vad det är tänkt med denna, ska man kanske klippa av alla små kvistar och torka? När gör man det? Vilken botaniker jag är, haha!


Nu skickade B ett sms att de är på ingång, wiii!!

Lite bilder!

Oj vad varmt det är hela tiden, gött som tusan!! Man orkar typ inte göra nåt före kl 20 på kvällarna, för man håller på att svettas ihjäl om man anstränger sig! Men jag klagar absolut inte!

Tänkte inte skriva så mycket, bara lägga ut lite bilder:

Först en bild på våran tomatplanta! Den växer och växer och växer.... Och det kommer någa tappra små tomater också, vi vårdar den ömt och vattnar varje kväll! =)


En väldigt fin rosbukett, från Pers farfars rosbuske. De luktade hur gott som helst, tydligen en bra gammaldags doft som man inte blir allergisk emot....


I helgen var vi i Värmland. Spenderade hela lördagen ute i stugan, åkte båt, badade och framförallt testade Tobbes nya vattenskoter. Grymt kul!

Här är jag och Per på väg ut för att testa


Och här kommer vi tillbaka.... Jag höll krampaktigt i dom små handtagen på Pers flytväst, det gick i 100 km/h...


Här har jag just varit ute och kört, men det blev lite snett när vi skulle in till land igen... åkte in lite i vassen... Tobbe fick hoppa av och knuffa rätt oss - jag satt kvar och vägrade kliva av, det är sjögräs i vasskanten...


Tobbe och A i full fart!


Per åkte vattenskidor efter skotern, det gick också bra!


Jag och mamma badade, och skulle flyta med båda tofflorna uppe (det är sjögräs och vass botten, så det är bra med tofflor på). Som synes så är jag inte lika bra som mamma på att flyta, dessutom ville jag inte doppa håret, haha!


Men till slut så! Vilken fin bild det blev ;)På väg tillbaka upp till Borlänge igen hamnade vi mitt i ett ruskigt oväder! Har aldrig sett nåt liknande! Det började plötsligt blåsa mer och mer, det flög grenar, kottar och annat i luften. Träd välte ute på hyggen vid sidan av vägen, det åskade och blixtrade, och regnet vräkte ner. Jag tyckte vi skulle stanna, men Per ville köra på så att vi skulle komma ur det. Vi hann inte riktigt, rätt vad det var så låg det två nerfallna björkar tvärs över vägen. Som tur var så var det alldeles intill en liten by, så man kunde liksom åka igenom byn på en mindre väg, och komma ut efter de nerfallna träden. Vi ringde till polisen, som skickade ut räddningstjänsten. Vi mötte dom en bra bit efter att vi kommit runt, så det dröjde nog ett tag innan vägen var öppen igen....


Och slutligen så har vi äntligen köpt en diskmaskin. I like!!

Vi hann också med en tur på IKEA och har köpt in en TV-bänk och nya lampor till sovrummet. Dock är det under montering just nu, så det blir inga bilder!

Nu, god natt!!

Peace & Love

Nu har vi gjort vårt på festivalen! Är så nöjd att jag inte har behövt vakna i ett tält på ett stort öppet fält utan skugga, när det varit 30 grader varmt och alla gamla öl-ångor ligger som ett täcke över campingen. Nej, väldigt skönt att sova i sin egen säng, fötterna har värkt när vi kommit hem på kvällen/natten.

Men det har varit kul! Har sett Robyn, The Ark, Mando Diao, Pernilla Andersson, John Fogerty, Europe och Jay-Z. Ätit langos och lakritsremmar, myst i öltält och legat på en filt i parken och kollat på folk. Känns helt sjukt att det i morgon är måndag igen, i samma stad och typ 30 000 pers försvinner härifrån. Lite overkligt på nåt sätt. Sen är det lite drygt att det är 4 veckor kvar till semestern, har ju fått lite smak på det nu!


RobynThe Ark


RSS 2.0