Spicy!

Häromveckan hittade jag en fin gammal låda i ett uthus hos Pers farfar, en gammal sockerlåda! Tänkte plantera lite blommor i den, men den var lite rapplig så det fick bli krukor i lådan. Satte lite olika kryddväxter och en tomatplanta. Tyckte det blev jättefint, hoppas bara de överlever. Den gröna nyansen på mina fingrar är nämligen inte så väldigt grön, kanske man kan ana en svag, svag ton av ljusgrön nånstans ibland...


Oregano, Citronmeliss och Gräslök till vänster. Rosmarin, Basilika och Tomatplanta till höger.

Dessutom har Per byggt en fin bänk att ha på altanen, vi har satt upp jalusier och fått upp ljuskronan i taket. Mys!Igår hade vi några av Pers släkt och vänner här på fika, jag bakade Cup Cakes dagen till ära =) Det blev gott gott! Vi fick så fina blommor, bland annat en jättestor orkidé och fina sommarängsblommor. Fick också en väldigt trevlig korg med rabarber och choklad, och lite jordgubbar och ännu mer choklad! Kan nästan tro att någon av oss fyllt år!! Tack tack!!
Nu ikväll har vi varit på bio och sett nya Beck-filmen. Vi hade biocheckar som var på väg att bli för gamla, så vi passade på. Det var faktiskt en bra film, väldigt spännande! Jag fick till och med lov att blunda emellanåt, när det var för läskigt... (japp, jag tycker det är läskigt med Beck... går inte direkt och ser några skräckfilmer jag inte...)

Hoppas för övrigt att värmen kommer nu, det ser ju lovande ut =)


Tiden rusar iväg!

Nu har vi bott här i en och en halv månad, jag har varit en hel månad på nya jobbet och vi har kommit väldigt bra iordning i lägenheten! Ändå har jag inte haft tid/ork/lust att skriva nåt här... men nu fick jag höra av mamma att det framkommit vissa klagomål, både i Edsvalla och på Norrstrand, så det är väl bäst att jag uppdaterar lite ;)

Fast förutom jobb och fix har vi nog inte gjort så himla mycket... försöker vara duktiga på att gå å träna, ska nu testa på nåt nytt koncept som heter Body Combat på torsdag. Låter livsfarligt och jag tror det kommer vara dö-jobbigt! Men det blir kul med nåt nytt!

Har även fixat iordning min pysselhörna, blev väldigt bra. Nu ska jag bara få till själva pysslandet också...Annars längtar jag faktiskt till semestern. Eller mest till värmen kanske. Det är så himla trist att det bara är 10 grader eller nåt på morgonen, igår hade jag vantar (!!) på mig när jag cyklade...

Nu ska jag hänga upp en tvätt, sen krypa ner i sängen!

Och jag ska försöka uppdatera liiite oftare =)

RSS 2.0