Nu så...

... börjar vi äntligen få nån rätsida på allt! Lägenheten börjar bli möblerad och fixad, vi har båda börjat jobba och det rullar på litegrann! Jag har fått jobb som projektadministratör och jag trivs jättebra hittills! Har gjort två veckor nu!

Vad mer har hänt sen sist? Vi har skaffat gymkort, haha! Körde första passet på SVEA idag faktiskt, skönt att göra nåt annat än att gå i lägenheten o skrota!

Har hunnit med två svängar till Karlstad, gått på konfirmation, assisterat i ett takbyte, hälsat på E & A och lillkillen...

Det känns som om det blir bra det här, men givetvis saknar vi alla er i Luleå! Måste nog boka in en hälsa på-tripp snart =)

Tänkte iaf visa några bilder på lägenheten, så långt vi har kommit hittills. En del är mer klart än annat, men så lär det ju vara ett tag!


Sett från vardagsrummet mot matplatsen/köket (vet inte vad Per håller på med för fix faktiskt...). Rummet innanför är gästrummet, men där är det rätt mycket grejjer just nu så det har jag inte ens fotat =)


En lite mörk bild på vardagsrummet...


Lite utsikt från vardagsrummet!


Köket


Mera kök


Sovrummet (skåpet har jag ärvt efter farmor, vi har gjort rent det och oljat det och det blev riktigt fint!)


Balkongen, nere i vänstra hörnet kan man ana hur det ser ut om man spränger en Gorilla on wheels (stor plastlåda på hjul, köpt i USA)... ALLA Pers verktyg och skruvar och gud vet allt ligger utspridda på balkongen, men det lär få vara så tills vi har monterat allt. Inte sen. Även om Per föreslog att han skulle bygga en vägg och ha en verkstad på balkongen. Nope. Inte!

Ja, det var väl det jag hade att bjuda på just nu!

Mitt i flyttkaoset!

Nu har vi kommit på plats i Borlänge, fått hit alla våra saker och börjat packa upp kartongerna. Och jag har idag äntligen fått igång vårt internet (Mallan: här kopplar man in i port 3 på konvertern och det finns ingen tjusig beskrivning, hade jag aldrig kunnat lista ut, haha!). Så nu kan jag uppdatera lite!

Själva flytten gick iallafall fint, flyttfirman gjorde sitt och fick ner hela vårt bohag utan några större incidenter. En lampa gick sönder, men det fick vi ersättning för!


Packat och klart i Luleå


Flyttfirman lastar våra saker


Här sov vi natten efter att de hämtat våra prylar. Jag var supersnabb och paxade den blå, bekväma madrassen och Per fick sova på den lilla orange-bruna. Skulle jag inte ha gjort, luften gick ur så jag vaknade vid halv fem på morgonen av att jag låg på golvet... Det var dessutom lite luft kvar så jag fick nån slags vattensängseffekt, så när jag försökte vända på mig for all luft liksom över på andra sidan och välte mig av madrassen. Suck. Per fick gå upp och pumpa i mer luft =) Han var så glad så! Natten efter sov vi över hos M & B...


Frukost innan vi satte igång med att städa ur lägenheten.


Här har lastbilen kommit med våra saker till Borlänge!


En lite rörig bild av nya köket! Resten av lägenheten är så full av kartonger så det är ingen vits att fota, visar senare!!

Vårt nästa steg nu är att köpa lite nya möbler. Vi sålde ju en massa grejjer, vilket vi tyckte var bra då och det var ju saker som vi inte ville ha kvar. Men nu har vi ingenstans att göra av typ böcker, kontorsprylar, glas, och framförallt kläder! Det finns inga garderober här, men däremot en stor klädkammare. Men då behövs nån form av byrå, orkar inte med att hänga alla strumpor på galgar =)

RSS 2.0