Swoosch...

Så fort går det nu! Bara två veckor kvar till semestern! Tjoho!

Fick ju en liten försmak på ledigheten förra helgen, när det var långledigt från torsdag till måndag. Vi nyttjade den lediga tiden på bästa sätt, och började med en mini-mini semester i Västerås =) Åkte dit onsdag efter jobbet, var ut och åt god mat, bodde på hotell, åt ännu godare frukost och hade sen en heldag på Bauhaus och IKEA. Nu har vi (äntligen) köpt inredning för att göra om tvättstugan, så nu ska vi bara sätta fart! Det ska fixas nåt med elen, nåt vattenrör ska dras om, taket och väggarna ska målas och nya skåp ska upp och bänkskiva med diskho ska monteras! Det kommer bli så himla bra!! Slänger in en "before"-bild, på hur det ser ut nu:


Fast det är mycket stökigare nu, eftersom vi har öst in en massa grejer där - det här är fotat när vi var på husvisningen.

Efter Västerås-trippen var jag ledig på fredagen och Per jobbade - så jag passade på att göra ett studiebesök på hans jobb! Spännande! Och så himla bra att ha sett hur det ser ut, och vad han gör om dagarna!

Lördag och söndag var arbetshelg hos oss, med god hjälp av våra kompisar! Det slängdes skräp, kratern efter poolen började grävas igen, vi fick lister målade och framförallt var det en mysig dag!

 
Per härjar loss i kratern

Just nu har jag alldeles nyss varit ut och hejat på Per som springer Blodomloppet med jobbet. Hoppas han tar tillfället i akt och ser till att flytta över sig som blodgivare från Norrbotten till Dalarna - jag behöver hjälp med att samla de fina skålarna man kan få som blodgivargåva ;) Plus att det är en god gärning att lämna blod såklart!!

Ha det fint!

RSS 2.0