Det där med tid...

Tänk vad konstigt det är med tiden som går! Majken är nu 5 veckor. Det känns som om hon har varit med oss typ alltid. Samtidigt känns det som om det var igår vi bara var två som bodde här. Märkligt...

Lilla fröken växer iallafall så det knakar. Jag tycker att man märker hur hon utvecklas för varje dag som går. Hon är verkligen en egen liten person redan! Om hon bara kunde få lite bättre styr på sina nätter så vore det toppen ;) Men det löser sig nog så småningom.

För övrigt rullar det på här hos oss. Vi har "höstat" lite ute, är så skön luft ute nu! Bäst att passa på att va utomhus! Hörde att det snöade i Luleå idag, då är jag glad att jag inte bor där. Snö hinner vi nog få ändå :)

Nu vaknar chefen här hemma, dags för käk!


Morronjympa?!

Klockan är nu 04.05 och jag hänger i soffan med en ruskigt pigg Majken, som verkar ha bestämt sig för att skippa det där med att sova på natten... Hon satsar istället direkt på morronjympa verkar det som ;)

God morgon!
// Jonna


Hej!

Det är jag som är Majken! Min mamma har fullt upp med mig just nu och hinner inte skriva så mycket här, men jag tänkte i allafall titta in och säga hej!

Jag föddes för snart 4 veckor sen, den 16/9. Jag tycker mest om att mysa på någons arm, eller att vara ute på promenad i vagnen. Skötbordet tycker jag också om att ligga på, där finns så mycket att titta på!

Jag växer som bara den, jag har redan gått upp snart ett kilo :) Min bästa tid på dygnet är mellan 22-01 ungefär, då vill jag gärna att någon går runt med mig så jag får titta på alla lampor.

Vi ses! Kram från Majken


RSS 2.0