Lite bilder...

Här kommer den utlovade bilden på vår helt färdiga altan och de nya möblerna:




Vi har även köpt en ny byrå till hallen, är mycket nöjd med den!!





Förra helgen var vi ju på Rhapsody in Rock i Boden! Såg Robert Wells såklart, Charlotte Perelli, Jill Johnson, Sofia Källgren. LaGaylia Frasier m.fl. Det var helt ok, men jag hade nog lite för höga förväntningar. Då det var utomhus på en ganska stor arena blev det lite dåligt ljud, folk gick omkring ganska mycket och det var lite utdraget (4 timmar...). Men det var riktigt bra mot slutet, framförallt Charlotte Perelli och Jill Johnson. Som det stått i tidningen så flögs ju Charlotte Perelli in med helikopter eftersom hon uppträtt i Sthlm tidigare på kvällen. Vid 22-tiden kom helikoptern och landade alldeles bakom arenan, sen tog det inte lång stund förrän hon stod på scenen superstylad och gjorde ett toppenframträdande! Rätt coolt tycker jag!


Solen sken och det var superhärligt väder!


Ganska mycket folk...


Fotade på storbildsskärmen så det är ju inte världens bästa bild...

Som avslutning kan jag berätta att min orkidé blommat! Så fin så!







Imorgon ska vi på fest på Pers jobb, men det blir en lugn kväll eftersom vi ska åka till Boden tidigt på lördag morgon och försöka bli av med lite grejjer på loppis! Har hur mycket saker som helst, vi prismärkte allt i söndags och det tog typ hela dagen!!

Ha det fint!

Kram J


Kommentarer
Postat av: Mamma

Va fina möblerna var,det såg jättebra ut. Byrån var också snygg, grannen mittemot tyckte att bilden på dig och Per var snygg.Ha det så kul imorgon!!!

2008-06-12 @ 19:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0