Stajla bloggen?!?!

Tänkte att jag skulle försöka stajla till min lilla blogg litegrann, men jag vet inte hur man gör! Är det någon som har nåt litet tips tas det tacksamt emot!! Skulle vilja ändra lite färger, och kanske ha nån bild längst upp på sidan eller nåt... Kan ju inte gärna scrappa nåt, för det blir lite trixigt att få in det i datorn =)

Har varit såååå trött idag, sviter från helgen?? Trodde jag skulle svimma imorse när klockan ringde! Har dessutom drömt inatt att jag skulle få gå om högstadiet! Kanske därför jag sovit oroligt och är trött.... Nåja, slipper ju förhoppningsvis det iallafall!

Nu är det alldeles strax dags för ett Boxing-pass, och jag ska testa mina nya gympaskor! Hoppas de blir bra, har valt dem med omsorg! Har ju "Kalle Anka" fötter som killen på intersport uttryckte det när han skulle hjälpa mig att forma mina slalompjäxor... så därför har jag nu valt ett par breda skor, som jag dessutom kan få i min specialsula i! Jag kommer nog vara grymt snabb i de nya dojjorna!! Är ju bäst att ligga i lite... snart vankas ju:


Den 26 maj är det dags!

Snö!!

Det är söndag eftermiddag, helgen har bara swischat förbi och snart är det måndag igen! Har varit en skön helg, med fest med bemanningsföretaget i fredags! De bjöd på trerätters på en restaurang här i stan och det var utmärkelser och lite sånt som delades ut. Mkt trevligt! I lördags tvättade vi ... =(   Hade rätt så mkt tvätt, som nu tittar uppfordrande på mig och säger åt mig att den måste strykas... Men jag ids inte nu! Tar det imorrn, kanske.... Sen var det middag hos S & E på lördagkvällen, med god mat och riktigt roligt tv-spel! Guitar Hero är numera en favorit! Det var grymt kul, även om jag inte var så jättebra på det.... Får nog åka dit och våldgästa dem varenda dag tills jag får koll på det!

Idag har vi varit ute och gått på isen med M & B, det var riktigt härligt ute. Det var ca 20 minus när vi vaknade, men när vi gick ut vid tolvtiden var det nog inte mer än 13-14 minus... Men solen sken så jag frös inte alls! Här kommer några härliga vinterbilder på hur fint vi har det! Det är sjön som ligger nedanför vårt hus, så det är den utsikten vi har från köket och vardagsrummet....

image41

image42

image43

image44
Vår lägenhet är vid den röda pilen, vi står ute på sjön och tar bilden!


Bedårande badrum!!

Nu är vi nästan klara med vårt badrum och det blir så fint!! Jag har organiserat så bra i skåpen så det är helt otroligt!! Har aldrig haft sån ordning på mina grejjer! Och har dessutom rensat och kastat en massa, skönt!

Här följer lite bilder på badrummet:

image33

image34

image35

image36

image37

image38

image39

image40


Känner mig sååååå nöjd!!

Har ju börjat nytt jobb också! Eller fått nytt uppdrag kanske det heter när man jobbar inom bemanningsbranschen! Det är på en kundtjänst inom ett bredbandsföretag, trivs riktigt bra och hittills är det jätteskoj och mycket att göra! Har varit där fyra dagar och tycker redan jag lärt mig massor, känns inspirerande!! Så det blir nog en bra vår detta!

Till helgen som kommer är det massa kul grejer! Ska på fest med jobbet på fredag och de bjuder på middag! Sen på lördag ska vi till S och E på middag, också jättekul!

Så, just nu känns allt riktigt bra!

Ha det så bra och må så gott!

//Jonna


Härlig helg!

I helgen som varit har vi hunnit med både IKEA och en tur till Kåbdalis för lite skidåkning! Helgen har gått himla fort, men det har varit skoj också! Håller ju som bäst på med att fixa till i badrummet, med ny duschhörna och nya badrumsskåp! Tror att det kommer bli jättebra! Duschhörnan är på plats, men skåpen är ännu inte monterade (men blir det förhoppningsvis ikväll).

image29
Känner mig mycket nöjd med valet av duschhörna, vi har funderat på många varianter men bestämde oss till sist för denna!

Söndagen bjöd sedan på härlig skidåkning med massa nysnö! Fick ju mina nya skidor förra året, så jag håller på att öva på att få in Carving-tekniken, åker ju gärna lite "old-stile".... =) Men det gick fint igår, det var en riktigt skön dag! Här följer lite bilder:
image30

image31

image32

Ha en riktigt skön vecka!!

Min nya favorit!

Har just kommit hem toksvettig efter ett pass Bodystep! Vilket grymt kul träningspass, tiden bara flög iväg! Det kan jag verkligen rekommendera!

Här kommer nu vår Expedit-bokhylla som också fått en makeover:

image27
Före

image28
Efter

Observera det hemmabyggda vinstället, mycket fint tycker jag!

Finally!!!!

Vi har köpt ny TV!! Ja, det är sant, jag ljuger inte! Luxor Satelliten är såld (!!!) och vi har köpt en ny fin platt-tv! Det var på tiden kan säkert många tycka, och jag kan inte annat än hålla med! Men, jag måste ändå säga att Luxorn har varit en god gammal trotjänare som genomgått många upplivningsförsök och alltid på nåt sätt återuppstått!

Så, här följer en makeover av vårt TV-innehav:

Before
Before

image25
After (Något suddig bild men....)

Det är ju lite skillnad!!

image26
Här sitter jag mycket nöjd och studerar bruksanvisningen!

Tänkte visa några fler bilder men nu verkar det inte riktigt funka mera! Så håll till godo med dessa så länge!

Kram Jonna

Tillbaka i Luleå!

Nu är semestern slut för den här gången!! Vi är tillbaka i Luleå, och det var rakt in i hetluften! Iallafall för mig, Per har ju varit ledig... har varit två dagar på upplärning på ett uppdrag för att kunna hoppa in som vikarie vod sjukdom o.s.v. Har varit mycket info! Är helt slut i huvudet! Men kul att det händer nåt! Och på måndag ska jag på en intervju!! Jippiiiii!! Fast  så klart vet man ju aldrig vad det blir, vet att det är några kandidater till...men skoj att komma så långt iaf!

Nu är det fredag kväll, vi har ätit en thaigryta med kyckling *mums* och druckit ett glas vin! Så skönt!!

i helgen ska vi grejja här hemma, har ju monterat lite IKEA-grejjer som ska fyllas med prylar...

Ska gå och kolla in SVT Sportens årskrönika nu!

Mysig fredag!!!

RSS 2.0