Snöstorm

Herregud vad det har blåst och snöat idag! Rena stormen! Det snöar liksom på tvären, och blåser in i ansiktet hur man än vrider och vänder på sig! Brr!


Stack ut näsan i tre sekunder och knäppte en bild på snön som yrde...

I helgen var ju mamma här på besök! Vi tog en shoppingtur och köpte bland annat en gardinlängd som vi gjorde nya tygtavlor av. Blev fint tycker jag! Per blev jätteglad när han kom hem från Italien så där lite lagom mör, och jag hade en massa jätteskojiga projekt som till exempel att plocka ner och hänga upp tavlorna, flytta om i bokhyllan och stringhyllan osv... =)


Det var svårt att få en bra bild, men de är iallafall typ mörkrosa.




Köpte även en ny ljuslykta!

Ikväll har vi städat, och strax tror jag det blir soffhäng! Gött!

Skid-SM

Idag har jag och mamma varit och kollat på Skid-SM i Piteå! Det var både damerna och herrarna som körde sprint och det var riktigt kul att kolla på!

På damsidan blev det hemmaseger för Magdalena Pajala och på herrsidan vann ju Emil Jönsson väntat.






Jag i publiken, ganska frusen om tårna!


Ikväll (och igår kväll med...) har vi scrappat! Även mamma har ju provat på denna roliga hobby, så nu har vi pysslat och gjort líte kort och annat!

Ujj, va dåligt uppdaterat!

Men det har inte hänt så mycket kul att skriva om!! Jobbandet har kommit igång igen, har varit ganska trött i veckan...det märks att man slappat en del över jul! Det är iallafall inte lika kallt här nu, förra helgen tog vi årets första slalomtur och åkte några åk i Måttsund. Per fick prova sina nya skidor och jag fick prova min nya hjälm, toppen!

Igår var jag iallafall på scrapträff med Pysslarna, hade jättetrevligt! Gjorde två nya LO´s och två kort, och surrade en hel massa! Fick dessutom med mig Gun som provade på det där med scrapbooking för andra gången, men första på träff! Jag tror att vi lyckades få henne fast i träsket ;) Så, nu är jag igång igen efter en ganska lång paus, problemet är bara att jag nu hittat en hel massa grejjer jag vill köpa!!

Dagen idag började med en välbehövlig sovmorgon, och sen en trevlig långprommis i 1,5 timme med B. Hon har varit sjuk en hel massa, så vi hade också en massa surrande att ta igen, haha!

Per har åkt till Italien på skidsemester med en kompis, så han får förhoppningsvis en härlig vecka med skidåkning, soliga alper, vin och parmaskinka!

Jag väntar nu på att det ska bli onsdag, då kommer mamsen! Vi ska mysa, scrappa (!!!), shoppa kanske, och åka till Piteå och se på skid-SM (om nu inte superkylan kommer tillbaka, då får vi nog hålla oss inne..).

Nu, stryktvätten. Suck.

Nu börjar det bli kallt....


Bilder från jul och nyår

Jul och nyår är avklarade, vi har varit hemma i Värmland och Dalarna och haft det skönt! Vi kom tillbaka upp till Luleå dagen före nyårsafton, och nyårsfirandet hade vi hemma hos oss med middag tillsammans med några kompisar.


I bilen på väg ner




Dags att klä granen




Jag och Per på uppesittarkvällen hemma hos E och C


Per fick vara "tomte" och dela ut alla julklapparna


Granen


När vi skulle vidare till Dalarna på Annandagens morgon hade det kommit en del snö...






Nyårsdukning


Förrätt med Bruschetta, parmaskinka och ruccolasallad. Till varmrätt fick vi potatisgratäng, chilimarinerad rostbiff och chilibearnaise. Efterrätten var en supersmarrig chokladkaka med en fudgekräm på!




Givetvis hade vi en skjutchef som var ansvarig för fyrverkerierna. Vi tilldelades alla ett varsitt PM med riktlinjer så att vi visste hur vi skulle förhålla oss, haha!


Avfyrning


Gott Nytt År!!

RSS 2.0