På gång

Denna veckan har bara rusat förbi, och nu är det dags för helg igen! Imorgon åker jag, Per, M och B till Dundret där vi ska bo i en stuga över helgen för att åka lite slalom! Ska bli jätteskönt att komma ut lite, och det ser ju ut som att det inte ska vara en miljon minusgrader heller så det blir nog toppen! Vi planerade matlistan igår, tur att vi ska röra lite på oss i backen för det verkar bli en massa smarrigt....

Igår fyllde Per år, 23 hävdar han själv... Jag köpte en jättefin tulpanbukett till honom:


Tyckte det var superfin färgkombination!

Annars är det mest full fart tycker jag, jobbet flyter på och det händer en del nytt där med. Imorgon ska jag ha nåt slags kvartsamtal med min chef, där vi ska bryta ned målen för året och börja jobba med dom... Varje gång jag hör ordet kvartsamtal tänker jag på när mamma nästan började bråka med min gympalärare i högstadiet för att han var så resultatinriktad och inte kunde tänka sig att ge högre betyg i idrott om man inte klarade ett visst antal situps, springa på en viss tid o.s.v. Mamma hävdade att man kan vara duktig ändå, att man är med och gör sitt bästa utifrån sina förutsättningar eller nåt sånt! Haha, minns du det mamma???

Nu ska jag vara duktig i idrott och ge mig iväg på ett Boxingpass, sen är det packning som gäller när jag kommer hem för vi åker mot Gällivare direkt jag kommer från jobbet imorrn!

Ha en skön helg, jag tar såklart med mig kameran så får ni se lite bilder från Dundret!

Kram Jonna

Minus 28,4 grader...

Det är kallt, väldigt kallt. Usch! Jag är tokless på vintern nu!! Alla här uppe talar så varmt om den fantastiska vår-vintern som kommer framöver, när solen skiner och man kan vara ute och åka skidor, grilla korv.... Jag vill inte ha nån vår-vinter. Jag vill ha vinter. Sen vill jag ha vår. Typ nu vill jag ha vår. Ungefär 15 mars vore lagom, då kan all snö få försvinna, gatorna börja sopas och gympadojjorna tas fram! Men, nej. Här är det säkert snö åtminstone hela april... Suck.

Nåja, bara att härda ut. Till helgen åker vi iallafall till Dundret och åker slalom, man får väl göra det bästa av situationen och passa på att åka skidor. Om det bara inte var så kallt. Nästan 30 minus. Herregud!

Oj vilket positivt inlägg det blev... Nåja, nu kom min darling hem så nu blev jag iaf lite varmare inombords!

//Jonna

Valentines Day!

Och jag hade en överraskning till min älskling! Hade fixat biljetter till melodifestivalen i Skellefteå, övernattning i en stuga och middag på en grekisk restaurang! Per fick förmaningar om att komma hem i tid på fredagkvällen, och vara pigg till på lördag. När vi vaknade fick han ett kort där jag skrivit programmet för dagen, vi gjorde oss klara och åkte till Skellefteå! Jag tog Ett Foto I Timmen (nästan), så här kan ni få se vår Alla Hjärtans Dag:

09.00-10.00

Frukost innan det är dags att åka

10.00-11.00

Vår packning

11.00-12.00

På väg till Skellefteå

12.00-13.00

Fika på ett mysigt café i Skellefteå

13.00-15.00
Här har jag inga foton, var inga lägen att fota en massa i affärerna vi spanade runt i... Och inga speciella fynd gjorde vi heller, förutom en rosa träningstopp som jag köpte.

15.00-17.00

I väntan på maten på restaurang Kriti - mkt god mat!

17.00-18.00

Lite uppladdning i stugan innan det är dags att fixa till sig och gå till arenan

18.00-19.00

Klara för melodifestival!

19.00-20.00

Utsikt över arenan, innan det hela skulle dra igång.

20.00-21.00

Alldeles strax dags för start, producenten står på scenen och talar om vad som gäller för kvällen. Det var hur skoj som helst att se produktionen bakom det hela. Det är MASSOR med folk inblandade, kameramän, producenter, stylister, och en massa mera. Och alla har stenkoll på vad de ska göra! Att de inte hamnar i bild är ju helt fantastiskt! Riktigt kul att se!

21.00-22.00

Artisterna i green room, efter att första omröstningen är över.

22.00-23.00

Vi är tillbaka i stugan, och Per avslutar kvällen med att vinna hela 50 :- på en trisslott!

En riktigt bra dag, känner mig supernöjd!


Kram från Jonna!!

Tack Darling!

Tänk vilken fantastisk sambo jag har! Har velat köpa en Volumaster från Björn Axén ett tag nu, och kom på idén att jag kunde köpa en på Tradera, då de kostar nästan 600 kr  butik. Sagt och gjort, vi bjöd på några och den tredje auktionen vann vi! Hurra! Fick betala ca 400 kr med frakt, tyckte jag var helt ok. Vi satte in pengar till säljaren. Som Tony Irwing säger i Let´s Dance: Men! Det kom ingen volumaster till mig! Usch vad jag har varit arg, ledsen, funderat.... Men den dök aldrig upp, sen om det är säljaren som blåst mig eller om den kommit bort på posten....får vi nog aldrig veta! Hur som helst, världens bästa Per har i smyg vunnit en ny auktion på tradera och idag fick jag paket när jag kom hem från jobbet! Blev så glad!! Har testat lite kväll, och det krävs nog lite övning men jag ska nog få till det!

I helgen är det Alla hjärtans dag då! Vi brukar aldrig lyckas vara på samma ställe när den dagen infaller, men i år så! Jag har planerat en liten överraskning, så det ska bli så kul! 

Nu ska jag ta en supertidig kväll och gå och lägga mig och läsa!

Må väl!

Kram Jonna

Utmaning

Jag blev utmanad av Karin att göra följande:

Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.



Tyvärr hade jag inte så rolig bild men vad gör man... Detta är en närbild på det pussel jag fick i julklapp och som jag var helt besatt av när vi kom tillbaka till Luleå efter jul. Det var ganska detaljrikt, och jag tror det är det jag försökt visa med denna bilden. Fast sen när jag kollade bilderna efter att pusslet var klart tyckte jag det var så trist att blogga om ett pussel så jag valde att inte lägga upp bilden, men det slog ju tillbaks....

Jag utmanar:

Therez
Elin
Carro
Therese
Eivor
Annelie

Kontraster

Så här ser det ut utanför vår dörr nu, det är ca 20 minusgrader och en massa snö...



Men det gör inget, för vi har nämligen bokat en resa hit:




Bilder från http://www.airtours.se/

I augusti bär det av på en veckas charter till Skiathos, jag och Per och fyra kompisar! Längtar redan, trots att det är ett halvår kvar! Men det är härligt att ha något att se fram emot! Vi konsumerar just nu resor på löpande band! Först hem till påsk, sen Riksgränsen, sen en annan rolig resa på vårkanten som jag inte kan berätta mera om just nu.... och sen då Grekland i augusti! I like!

Vi var in till stan en sväng idag, jag o Per. Han köpte ett par skor, och sen bokade vi då vår resa! Sen tog vi en mysig fika på Kulturens Hus och satt och planerade lite för renoveringen av vårt sovrum. Vi har en massa tankar och idéer, och vi är faktiskt otroligt överrens om det mesta! Ska bli skoj att komma igång med allt fix, och ännu roligare att få köpa nya detaljer, överkast, kuddar, gardiner.... Så nu ska jag bara tjata lite om att vi kommer oss iväg till IKEA asap!

Dessutom börjar Melodifestivalen idag! Jag gillar att de drar ut på det med massa deltävlingar, och finaler så att man kan se en massa schlager hela vintern/våren!!

Ha en fin lördagkväll!

Kram Jonna

Riksgränsen!

Whey! Vi har bokat skidresa till Riksgränsen, längtar!!!! Ska dit torsdag-söndag veckan efter påsk, tror det kommer bli kanon!

Lite uppdatering!

Veckorna rullar på och denna veckan har det verkligen varit full fart på jobbet, har varit supertrött om kvällarna och somnat i soffan! Men det är skoj när det händer grejjer, och det är mycket nytt på gång så det ser jag fram emot!

Igår var vi på födelsedagsfest hos en av Pers arbetskompisar, och det var kul! Vi sågs några stycken innan och kollade hockey och beställde mat från Sushi Bar. Nej, jag äter inte sushi.... men de hade nåt kycklingspett som jag tog istället (fast jag tror faktiskt att det var fläskkött, men...). Sen bar det av till festen, med mycket folk, bubbel och skratt.

Idag har vi tagit det rätt lugnt, som det alltid blir såna söndagar... Men vi har iallafall gått upp på berget här bredvid och grillat korv i solskenet! När jag skriver berget låter det som att det är en stor bedrift att bestiga ett berg sådär på söndag eftermiddag, men det är inte särskilt högt, utan bara ett litet ett där eljjusspåret går runt...  Det var iaf skönt med frisk luft och lite ljus, det får man ju aldrig om dagarna annars!





Sen har ju mina favvoblommor börjat säljas nu, tulpaner! Denna vecka köpte jag dels en bukett till mig själv, och dels så fick jag tulpaner av Per! Så jag har haft det så fint, fast nu är det tyvärr dags att slänga dem... kanske jag får nya denna veckan?!

 

Nu ska jag gå och äta pannkakor med hallonsylt och glass!

Förresten, grattis E på födelsedagen!!

Kram Jonna

RSS 2.0