Vi har det fint!!

Har dock inte hunnit med att blogga ett endaste dugg! Vi har hunnit med att fira jul i Värmland, och nu är vi hos Pers föräldrar i Dalarna. Det är full fart, och idag har vi till och med varit ute och åkt skridskor! Var väl typ 10 år sedan sist, men det var superskoj! Nu ska vidare på fler äventyr ikväll, vi ses och hörs!

Kram jonna


Äntligen!

Äntligen är det torsdag, jag har gått på semester och väskorna är packade (nästan)!!

Dagen idag började med att vi hade strömavbrott efter att lampan i vår julstjärna gått sönder och gjort så att en säkring smällt, vår klockradio ringde inte och vi vaknade vid halv 7 (brukar ha klockan på kvart i 6)... Men det gjorde inget, vi hann hur lugnt som helst ändå (jag behövde inte tvätta håret och kunde sminka mig när jag kom till jobbet, annars hade det inte gått...).

Sen har vi fått julklappar på jobbet, bland annat ett presentkort där man fick logga in på sagagifts.se och lösa in sitt presentkort och välja nån grej från Sagaform. Jag valde flera martiniglas som jag redan fått 4 av i present, de där små söta med blå, rosa, grön och orange fot! Sedan blev jag även avtackad av bemanningsföretaget jag jobbat åt de senaste två åren, fick en härlig korg med hjortronglögg, tryffel och annat smarr som jag tänkte ta hem till familjen (läs: pappa). Massa presenter, det gillar jag!!

Nu har jag som sagt packat mina väskor, städat lite och fixat för avresa. Imorgon ska jag in till stan och möta upp några arbetskompisar för mysfrukost på Quality Hotel, sen bär det av hemåt efter det. Eller ja, ett pit stop i Gävle ska ju hinnas med också, ska bli så skoj att träffa alla där!

Borde absolut gå och sova nu, ska ju trots allt köra imorrn...

Vi ses!
Kram J


Glömde ju visa cykeln!

Spana in min nya hoj, jag kommer bli ruskigt snabb när jag ska susa fram på den i vår och sommar!


Julen på intågande!

Tänk att det bara är en vecka kvar till jul! Längtar massor till julklapparna, släkt och vänner, julskinka och allt annat som hör julen till!! Och tänk att jag och Per ska fira vår första jul tillsammans, hurra! Han springer just nu runt här och jag tjatar och tjatar om att han ska ta itu med att BÖRJA PACKA!! Hallå! Imorrn ska han på fest och sen bär det av fredag morgon... vet inte hur han tänkt! Men han brukar ju faktiskt få med sig de grejjer han ska ha, så jag får väl försöka luta mig tillbaka och känna lugnet... Själv tänker jag ägna morgondagens kväll åt att packa, städa fixa och trixa! Vi har iaf slagit in alla våra julklappar nu, och det är ju bra!

Tänkte visa ett par bilder från 25-årsfirandet:


Per dekorerar Cupcakes (iförd långkisar...)


Och så här fina blev de!!


Och så här fin var jag!! (Ser lite ofokuserad ut i blicken, men det är faktiskt innan festen började...)


Vi serverade välkomstdrinken ute i förrådet! Per spelade julmusik på sin lilla cd-spelare, och bjöd våra gäster på varmt äppelvin!

Nu ska jag gå och sova, och sen göra sista dagen på jobbet på nästan två veckor.... Skönt!!!

Vi ses!

Kram Jonna

Tack!!

Tack snälla för alla fina presenter, blommor och sms jag fått! Det har verkligen varit en sjukt bra födelsedag och efterföljande fest! Jag har bland annat fått ett halsband av min älskling från Fröken Annas Juveler, en ny cykel, andra halsband, sällskapsspel och mycket mera! Vår fest igår var jätteskoj, vi fikade med mina smarriga cupcakes och lekte julklappsleken och hade det trevligt!

Idag har vi tagit det lite lugnt, städat upp lite och snart kommer våra grannar på fika, ska bli skoj!

Ha en skön söndagkväll!

Kram Jonna

Min bästa födelsedagspresent!!

Har jag redan fått fastän jag inte fyller år förrän imorgon!! Idag när jag kom hem från jobbet var mamma, pappa och lillebror här på besök!! Åh så kul! Dessutom är det pappas födelsedag idag (Grattis!!) så det var ju skoj för honom med, med en liten minisemester! Fast jag måste säga att jag anat att det var nån hemlis på G... har liksom förstått det på små saker som både mamma, Tobbe och Per har sagt! Men man kan ju aldrig veta säkert, så jag har funderat massor i typ en vecka!! Ikväll har vi ätit god mat, pappas fyllda fläskfilé lindad med bacon, ris och äppelcidersås! Sen har vi ätit födelsedagstårta och nu ser vi hockey! Vilken toppenkväll!

Antar att det är många som har vetat om den lilla hemliga resan, så glad jag blev!!

Nu ska jag äta lite mer tårta, sen är det min födelsedag imorrn!!

Kram!!!

Trötter

Usch vad jag har varit trött denna veckan! Det har gått ner i aktivitet på jobbet, så dagarna är lite långa... Det är mörkt och kallt, och i tankarna är jag redan på väg hem för att fira jul!

Har iaf varit hos frissan igår och klippt mig och färgat håret lite mörkare! Blev bra tycker jag!

Annars är det mest längtan till lördag och min 25-årsfest! Ska bli så skoj med fest, det var längesedan nu! Och jag längtar till att få ha min nya klänning!! Har just kollat lite på Nobel-banketten, och det är ju så kul att kolla in alla fina klänningar!!

Nu är det strax "Bonde söker fru", bra program när man inte vill anstränga huvudet så mycket!

Hörs och ses!

Kram J

Fredag!

Det är alltid så skönt med fredag, även fast jag bara jobbat tre dagar denna veckan då jag var sjuk mndag och tisdag.

Har varit trött idag, igår hade vi ju vårt lilla event med jobbet! Vi fick mail i förra veckan om att vi skulle få vara med om en unik upplevelse under eftermiddagen, och sedan middag och mingel på kvällen. Vi som sitter i kundtjänst valde dock att inte vara med på dagen utan bara senare... Och det kan jag säga nu iefterhan att det gjorde inte så mycket att jag missade den unika upplevelsen, det var nämligen ett besök på Pers jobb och en rundtur där! Haha, tänk om jag hade följt med i tron om att få en unik upplevelse och så hade vi hamnat där!!! Men de andra var toppennöjda, så det var ju en jättebra idé! Sen var vi på Stekhuset och åt middag, ÅHH så gott det var! Örtgravad oxfilé till förrätt och grillad lax till varmrätt, mums!

Nu ska vi strax ut till Stefan som ska bjuda på middag! Och imorrn är det julpyssel med klubben, skoj!

Ha det fint!

Kram Jonna

Första julklapparna inhandlade!

Jag är på gång! Har köpt en julklapp till pappa och en till mamma! Gött!

Sen har jag fixat klart "julklappen" som jag och Per har kommit överens om, nämligen att vi ger en viss summa pengar var till valfri välgörenhetsorganisation istället för att köpa nån grej till varandra! Förra året skänkte jag pengar till Röda Korsets kramkampanj, och i år blev det till Rädda Barnen. Det känns riktigt bra att veta att en liten slant från mig kommer någon till glädje så här i juletider!! Ett bra tips, om du inte vet vad du ska ge någon i julklapp.... skriv ett litet kort och berätta att du istället gett ett bidrag till välgörenhet!

Ikväll har jag fixat lite inbjudningar till min 25-årsfest också! Det går lite sisådär för Per med att ge muntliga inbjudningar, han säger bland annat fel helg, och vet inte riktigt alls vad som gäller, hihi!! Så för att undvika förvirring har jag nu gjort inbjudningar som han ska få ta med sig och ge till berörda!

Imorgon är det återigen dags för nån slags middag med jobbet, en tidigare konsult för ett avslutat projekt ska visst bjuda på en trevlig kväll, skoj!

På bättringsvägen!

Är piggare idag! Dock hemma från jobbet då jag fortfarande snörvlar rätt mycket, och det är ju kanske inte supertrevligt när man pratar med kunder hela dagarna =)

Så här ser iaf vår gran ut! Den glittrar dock mycket mer i verkligheten, men det var trixigt att få till en bra bild....


 
Vi köpte glittriga stjärnor och paljett-klädda kulor att ha i granen, I like bling!!

Nu kommer snart min darling hem från jobbet, så jag ska fixa lite middag!

Usla förkylning!

Så ligger man där igen, halvt utslagen i soffan med en näsa som rinner och snörvlar, öron som det är lock för och ett huvud som bultar!! Blä!!! Blir så trött, nu vill jag va frisk så jag kan få njuta av adventstiden, kolla in julklappar och mysa med adventsfika... Igår var vi bjudna till B och M på adventsfika, men Per fick gå själv för jag orkade inte...

Klädde iaf granen igår, men visar foton lite senare, orkar inte nu.

Kram Jonna

RSS 2.0