Tillbaka i vardagen

Nu så, då har vi börjat jobba igen då! Kul att komma igång med vardagen, men ändå lite drygt. Drygast är matlagningen. Suck å tråk! Kom iväg på ett träningspass idag iallafall, Body Attack!! Inte alls så våldsamt som det låter, utan rätt gammal hederlig gympa fast högre tempo och lite aerobics-moves =) Dock har jag insett att det kommer att krävas en investering i nya träningsskor inom kort... har ont i tårna!!!

Hösten börjar bli lite planerad, bland annat har vi en tripp till Luleå på g inom en rätt så snar framtid! Kul!! Inväntar också besök av mamma och lillebror, scrapmässa i Karlstad, kräftskiva (eller bara -skiva, det är lite oklart....).

Vi har förresten köpt en kökssoffa!! Väldigt fin och väldigt skön att ligga på när man kommer hem efter jobbet och Per lagar mat! Ska bara hitta ett fint tyg och lite kuddar så ska jag fota!

Nu ska vi återuppleva nåt vi inte har gjort på ett tag, nämligen boka biljetter Sthlm-Luleå!

Ha det gott!!

Lite bilder då!


Vi härjade på i trädgården hos mamma, det var lite djungel till att börja med...


Men det blev bra till slut! (Tror vi iallafall, vi får väl se om buskarna överlever...)

Bilderna från fixet i sommarstugan tog vi med mammas kamera, så de har jag inte nu!


Kretabilder kommer här:


Vår "hemmastrand"


En av alla trevliga middagar! Eftersom vi var 13 pers så delade vi upp oss i olika lag, där ett lag fick boka restaurang och ta hand om notan en kväll var. Man kunde också få pluspoäng av "reseledaren", och vi röstade alla på vilket lag som hade "bäst" kväll. Vårt lag vann =) Men, egentligen var alla kvällar bra!!
på stranden i Elafonissi - superklart vatten!
Per, J och D gick på vandring i Samariaravinen - 1,8 mil. Jag följde inte med.
Hamnen i Chania


På båttur med Captain Nick, vi fick snorkla! Jag har aldrig testat förut, men det var himla kul!!

Semester!!

Idag är det sista dagen på semestern, på måndag börjar vi jobba igen! Ser faktiskt väldigt mycket fram emot att börja jobba, tror att det kommer bli en spännande höst! Nu känns det också som att vi får lite mer utmaning när vardagen kommer smygande, sen vi flyttade ner har ju det mesta bara rullat på liksom! Det har varit fint väder, pyssel i nya lägenheten, kul att träffa alla, semester osv osv. Men nu ska vi skapa oss nåt slags liv här mera på riktigt! Kul!

Vi har iallafall varit lediga 3 veckor nu. Första veckan var vi i Värmland. Vi grattade min kusin på födelsedagen (vilket är kul att kunna göra nu när vi faktiskt bor nära!!), vi hälsade på hos E & A och lilla A, hälsade på mera släkt och vänner, grejjade i mammas trädgård, shoppade, byggde och målade på stugan... En intensiv men bra första vecka på semestern! Tog inte lång tid innan man hade varvat ner och kopplat bort jobbet!

Vecka 2 var vi på Kreta med Pers familj och släkt! Varmt, sol, bad, drinkar, mat, vin, snorkling, vandring (ja, för vissa av oss...). En helt vanlig charter, med ett trevligt inslag av 60-årsfirande! Väldigt bra vecka var det!!

Nu sista veckan var tanken att vi skulle vara hemma. Det gick så där. En dag i Gävle blev till tre dagar, mys med lilla L, trädgårdsarbete och trevligt sällskap Tack snälla M & J, hoppas det inte blev för mycket Ove ;) Jag har även spenderat kanske 15 timmar med några böcker!

Gör ett annat inlägg med bilder, det blir så mycket i ett och samma annars!


RSS 2.0