Sjuk...

Är jag och det är inte så kul...förkyld och hemskt ont i halsen. Har faktiskt varit hemma från jobbet idag till och med.

Trist...

På väg hem!!

Åtminstone en kort sväng över helgen! Per ska köra ner en bil till Carro på fredag och vara i Borlänge över helgen, så då kom jag på att jag kan åka med också och åka hem och hälsa på! Så på fredag far vi neråt och sen ska jag va hemma tills på måndag! Skönt!!! Har längtat hem ett tag nu så det blir kul att träffa alla!!

Hade en mkt trevlig helg när Erica o Anton va här! Lite rundtur i Luleå och sen god mat och prat hela kvällen! Per och Anton lyckades även få i kanal 9 så de kunde se fotbollen! Dock inte på vår gamla TV, den hittade inte kanalen!! Var tvungna att koppla in DVD:n, för att söka kanalen genom den! Ett tecken på att vår TV nog är inne på sin sista vers nu och snart kommer att degraderas och få lämna plats åt en betydligt nyare, plattare tv UTAN träimitation runt om...

Nu ska jag gå och äta pannkakor som Per står och steker! Själv vägrar jag göra pannkakor för de går bara sönder!

Ha det gött!!

Äntligen fredag!!

My favourite day!!! Verkligen! Tycker känslan när man går ifrån jobbet på fredag eftermiddag är så skön, känner mig nästan fri på nåt vis *svammmel*....Men det är gött! Idag var vi och tränade direkt efter jobbet, och sen när jag kom hem hade Per plockat ihop här hemma, lagat Tacos och köpt god choklad till lite myskväll! Love you! Puss!! Nu ska jag bara slappa i soffan, kolla idol och sen somnar jag nog ganska så tidigt!

Imorgon kommer som sagt Erica & Anton hit, ska bli jätteskoj att ses! Har inga särskilda planer, utan det blir nog mest en massa prat kan jag tro, över ett glas vin eller två!

Har hittat ett jättespännande jobb att söka! Men talar inte om vad det är....=) Men jag kan säga så här, min utbildning och mina erfarenheter och intressen känns som gjorda för detta jobb! Så blir jag inte kallad till intervju kan jag lika gärna ge upp sökandet efter ett kvalificerat jobb! Så är det faktiskt! Då är det ju liksom ingen idé om man inte har någon kontakt, eller tills man då blivit lite äldre, har mer erfarenheter, har fått de barn man ska ha o.s.v....Men, ska söka jobbet så får vi se!

Nu ska jag krypa ner i soffan och äta choklad!

Ha en riktigt skön helg!

Jonna

Världssämst på att fota....

Bilder på nya lägenheten och flytten ja...de har ju inte blivit så många! Men de kommer, ska försöka fota lite på hur fint vi fått det någon dag!


Fick en ny die till min quickutz-tång idag! Min snälla pappa har varit inne på Annas scrapbooking hemma i Karlstad och shoppat en fin snöflinga som jag kan ha till mina julkort! Tack pappa!! Han undrade om jag skulle ha några flera "göbber" därifrån (alltså gubbar), som han kallade det! Perfekt att ha någon som kan shoppa där åt mig! Det blir så billigt då =) Och så har hon ju så mycket grejjer där!

Har gjort en ny LO, eller två faktiskt. En om mig och en om Per! Min är röd och hans blev grön!! Är faktiskt nöjd, även om fotot är lite gammalt. Har mest gjort en massa julkort annars på sistone, men fick en idé på jobbet en dag och satte fart så fort jag kom hem! Så här blev det:

image13

Till helgen kommer Erica och hälsar på! ska bli riktigt skoj att ses!!

Annars rullar det på, börjar bli lite stressad över hur det ska bli med jobb efter nyår eftersom avtalet som jag är anställd på löper ut...men jag tror att det kommer lösa sig! Det måste det göra! Det intalar jag mig själv när jag ligger och grubblar om kvällarna och inte kan sova!!

Ikväll var jag och Birgitta och tränade Boxing! Sååååå jobbigt det var idag, var typ helt slut efter uppvärmningen! Men vi kämpade på och gjorde det bra! Duktigt av oss!!!!

Nu är det alldeles strax Desperate Housewives! Hur ska det gå?? Är det Edie som begått självmord? Hur ska det gå för Gabrielle och hennes nya karl? Och jösses vad romantiskt det var när Susan och Mike gifte sig i skogen!!!
Märks det att det är min all-time favoritserie?? I just LOVE it!!!

Take care!!

Jonna


Fonder och pensionssparande!!

Visst är det är viktigt att spara till sin pension, men ack så tråkigt!!! Har varit på banken idag och lagt upp ett vanligt fondsparande och diskuterat mitt pensionssparande. Det är fonder hit och räntebärande papper dit...är ju INTE så himla intresserad av sånt. Bankmänniskan föreslog ett alternativ och jag sa typ ja det blir bra, har ju ingen aning egentligen. Men fick väl till nåt slags månadssparande med hög risk, och ett annat sparande med lägre risk...tror jag iaf! Nåja, känner mig duktig som ska spara!

Idag har det varit nån ventilationsgubbe här och grejat med nåt. Vart lite irriterad när jag kommer hem, för han/de har rotat till i köket och plockat ner alla kryddor från köksfläkten (där de egentligen inte ska stå iofs...), skruvat bort själva sprutgrejjen från kökskranen och dessutom använt min kökshandduk för att torka nå vatten med och sen lämnat den ihopknölad och alldeles blöt på diskbänken! Kan väl åtminstone torka upp vattnet efter sig, och hänga upp handduken så den får torka! Nej, sånt gillar jag inte!

Fick en BingoLotto-adventskalender av mamma idag! Nu längtar jag ännu mera till jul!! Men det närmar sig!
image12

Lussekatter kommer sitta fint, snart dags för det med!!

Måndag nu igen...

Helgen går så fort! Det var ju långhelg nu, med bara halvdag i fredags men likväl så har helgen bara sprungit förbi och nu har även måndag gått....snart fredag igen!

Är ensam hemma den här veckan, Per har övning. Trist, men då får jag ta mig tid till andra saker! Har varit och solat efter jobbet (skönt med lite ljus och värme, här blir det ju mörkt efter kl. 15....) och nu ska jag alldeles strax åka och träna!

Hade en trevlig fest här i lördags! Det skulle inte bli så många, men helt plötsligt var vi runt 13 pers! Men det var jätteskoj! Var ut en sväng på Cleo, det var väl så där... Är oftast roligast hemma! Blev sen en slapparsöndag, med en långpromenad och lite scrapping som de enda aktiviteterna. Men det var härligt, behövde slappa lite!!

Börjar längta hem lite nu, ser fram emot att va hemma i över en vecka vid jul! Det är inte alls långt kvar till det!!!  Kanske är det för att jag håller på med lite julkort som jag börjat längta efter jul... ser fram emot att sätta upp adventsljusstakarna och att mysa med glögg och pepparkakor!

Nu ska jag åka!

Kram Jonna


Nytränad

Klockan är 12.26, det är lördag och jag har redan hunnit vara och träna ett pass Body Pump! Skönt att ha det gjort, nu kan man pyssla på med annat hela dagen! Ikväll ska vi ha lite fest hos oss, för att sedan gå ut ikväll! Elins syster är på besök så vimåste visa henne utelivet i Luleå!

Per håller på och bygger en klädhylla ute i förrådet! Det blir så fint så! Ska bli skönt att få ut lite grejjer dit!

Nu ska jag greja lite här, fixa bort lite orginalkartonger ( Per sparar alla orginalkartonger till typ glas och sådant...) till kallförrådet och sen få lite ordning här till ikväll!

Carina!! Vad fint det blev i ditt nya rum, fick se lite bilder! Typ sån färg vill jag också ha, får nog bli att vi gör om till våren eller nåt!

Allhelgonahelgen är det också, ägnar en tanke till nära och kära som inte finns kvar hos oss.... Morfar, Stina och Arielle....

image11
Arielle på stranden vid stugan

Ta hand om varandra!

Jonna


RSS 2.0