Fjädrar

Snart är det påsk och här är det ingen som helst vårkänsla. Snö upp över öronen och ingen vår i sikte... Så, för att få lite påsk-feeling har jag släpat med Per ut i snön för att få fatt i lite påsk-ris att pynta med våriga gula fjädrar!

 

Själva risplockningen (säger man så??) gick till så här:


Det är rätt mycket snö kvar...undrar om det är borta till midsommar??


Pulsa pulsa pulsa
Helgen i Stockholm var mycket bra, supergod mat på Grill, bra Jerry Williams-show och en lagom dos shopping! Jag letade skor, hade tänkt hitta några jag skulle kunna ha typ nu. Jo just det. Det fanns bara ballerinas, remsandaler och ursnygga high-heels... Inte direkt nåt att leta påsk-ris med om jag säger så... Men en handväska och en topp blev det iallafall så jag är nöjd =)

Nu jobbar vi några dagar till, sen är det dags för långledigt! Skönt!!

Nu tar vi oss en tur igen...

Tredje helgen i rad som vi inte ska vara hemma, men det gör inte ett dugg för vi ska åka till huvudstaden, bo på hotell, äta gott, shoppa och kolla Jerry Williams! Och självklart fira Pers pappas 60-årsdag (grattis grattis)!!

Har tagit helg nu, jag och Per var och åt lunch och nu är vi hemma och packar ihop våra grejjer (eller snarare så här: jag har redan packat igår, och Per ligger i soffan och vilar. Snart blir jag stressad och börjar tjata på honom att han måste sätta fart, och så slutar det med att jag nästan grinar för att vi blir så sena och jag är rädd att missa flyget...).

Ha en riktigt skön helg, det ska jag ha!

Flytt och bröllop!!


Ja, lillebrors flytt och kompisars bröllop alltså...

Var hemma förra helgen och hjälpte lillebror med hans flytt till nya lägenheten, en alldeles nybyggd jättefin lägenhet! Vi bar möbler, storshoppade på IKEA, skruvade upp gardinstänger och fixade med en massa. Blev jättebra!


Skruva skruva


Mamsen och lillebror


Nu i helgen har vi varit till Svanstein i Tornedalen på våra kompisars bröllop. Kul att gå på bröllop och kul att se en liten del av Tornedalen!


Den gulliga rosa kyrkan


Svansteins egna "Hollywood-skylt"


Här bodde vi i en liten stuga, på Svanstein Gård


Piffande


Styrdans
(Per köpte ny kostym, och personalen på Brothers såg till att hans slips matchade min klänning!!)


Brudparet!!

Full fart framåt!

Det har varit en massa saker på g ett tag nu, och därför lite tyst här! Idag ska jag dessutom åka hem till Värmland och hjälpa lillebror flytta (läs: försöka bestämma en massa hur han ska ha det...)! Tänk att lillebror har blivit stor och ska flytta hemifrån! Det blir iaf jättekul att se lägenheten, och jag ska försöööka att inte lägga mig i för mycket, utan hjälpa till med det han och A vill!

Ska dessutom hinna med ett besök hos E, förhoppningsvis hos H och även lite middag och melodifestival med C och E (och T??)!! (Känns som om jag är en hemlig agent som bara pratar i kodnamn med alla mina bokstavsbenämningar, haha!)

I veckan som var har jag försökt hjälpa Gun så gott jag har kunnat, hon har opererat korsbandet i knät... Sov hos henne i förrgår, och igår var jag och Per där och fixade middag! Har dessutom varit hos frissan och kapat av håret en bit, blev fint tycker jag!

Nu, jobb en halvtimme till och sen åka till flyget!

Kram kram!

RSS 2.0