Härliga söndag!!

Tänk vad skönt det är med en dag då man egentligen inte gör nånting särskilt, fast man ändå hinner med en massa! Idag har Per tvättat bilen och varit borta under hela dagen. Jag har städat badrummet, skrivit  två jobbansökningar, bakat en banankaka, lagat middag och hunnit prata i telefon med både mamma, Helen och Erica! Skoj att prata med både Helen och Erica, för vi hörs inte så jätteofta! Jag och Erica har eventuellt planerat in att de ska komma och hälsa på oss häruppe någon gång i november, det vore hur kul som helst! 

Riktigt ruskigt väder är det också, jag hade tänkt ta en promenad i höstsolen men det blev det ingenting med. Vi hade hur fint väder som helst igår, men idag är det grått, grått, grått....Tänker ta med mig Per och åka och träna ikväll istället! De har öppet hus på mitt gym så då kan han ju följa med och träna gratis!

Imorgon väntar en ny vecka, men det blir nog en lugn sådan. Per ska jobba en massa så jag ska bara slappa och hänga lite med de andra "militär-änkorna"...En del scrapping blir det säkert också, har ju ett projekt jag håller på med =)

Nej, nu kommer han snart hem så det är dags att gå och göra maten klar, som den lilla hemmafru jag är... =)

Take care!

Jonna

Tjohoo!!!!! Hipp Hurra!!!

VI SKA FLYTTA!!!! Nu har vi äntligen hittat en lägenhet som vi har köpt!! Är så glad så jag tror att jag spricker! Det är en trea i en slags radhuslänga, en-plans med två uteplatser och sjöutsikt!!! Helrenoverad 2003, så vi behöver inte göra så mycket åt det heller! Det är helt sjukt bra!! Så, om max en månad bär flyttlasset av! Men förhoppningsvis blir det tidigare ändå. Håller på att spana på IKEA för fullt nu, har ju en del jag vill köpa!

Dessutom är det fredag idag! Härligt! Känner mig riktigt glad och förväntansfull inför helgen! Ikväll blir det mysig tjejkväll med Elin och Birgitta, med mat och film! Imorgon ska vi ta itu med att rensa och sortera i klädkammaren/förrådet/verkstaden/smutstvättförvaringen! Det är ju som märks en del diverse på de där kvadratmetrarna så det blir en del att göra... Men det känns bara skoj, det är ju liksom inför nåt roligt! Ska samla ihop en del grejjer och skänka till lillebror har jag tänkt, det kanske inte dröjer förrän han flytttar hemifrån också och då kan han ju behöva ett startkit!

Imorse var det förresten första morgonen med frost och minusgrader, brrr...men det är rätt härligt det med. Luften blir så klar och det är jätteskönt att vara ute! Dock en aning kallt att cykla till jobbet imorse! Men jag har mina fina J-vantar som mamma stickat så det är inte så farligt!!

Ha en riktigt skön fredagkväll!!

Kram från Jonna!!

Lucia!!

Nja, inte riktigt ännu... men här kommer en bild på den LO jag gjorde på scrapkursen igår.  Har ju alltid gillat Lucia jag, det syntes på det x antal kort jag fick av mamma och pappa..... image3

Fick verkligen julstämning igår, så nu längtar jag till jul!! Eller nja, men nog är det mysigt! Här börjar det bli mörkt nu, och snart är det mörkt nästan hela dagen, så då är det härligt när det blir advent och man kan tända massa ljus och bara mysa!!

Nu ska jag vara superseriös och skriva lite jobbansökningar och sen är det ju Idol!!!

Kram!!

Scrapkursen...

...igår var riktigt skoj! Fick till en LO och ett julkort. Vi fick pröva lite nya tekniker, bland annat embossing där man strör ett pulver över en stämpel och värmer det så att det blir och stå ut från pappret liksom! Blev så fint så!! Skulle vilja visa en bild, men har inte kameran hemma =(

Annars rullar det på, tycker jag har mycket i skallen just nu men det är väl så ibland! Per har övning denna vecka och nästa så honom ser jag inte så mycket...

Nåja, ska väl pyssla på lite här hemma, har en del att göra =)

/Jonna

Hösten är här...

Idag slog det mig verkligen att hösten är här!! Satt och tittade ut genom fönstret på jobbet och insåg att björklöven blivit alldeles gula! Härligt tycker jag! Nåja, känslan varade ett tag, men nu är det kväll och jag har egentligen massor att göra här hemma. Har fortfarande tvätt kvar sen Menorcaresan, plus från när jag var hemma i Vålberg i helgen. PLUS att jag inte strukit kläderna jag tvättade förra veckan! Mycket tvätt blir det... och jag är ju rätt så pedantisk med att stryka allting, så då bli det lätt liggande tills jag orkar ta itu med det! Men, men, man ska inte klaga!

Längtar iallafall till helgen! Då ska Birgitta ha 25-årsfest! Ska bli riktigt skoj, och jag kommer kunna ha mina nya stövlar som jag köpte i helgen! Har lämnat in dem till skomakaren idag för en lite modifiering, men han lovade att jag ska få hämta dem redan imorgon!

Välkommen till min nya blogg!

image2

Så, då har jag också fallit för detta med att blogga...Tänkte göra ett försök iallafall, känner mig inspirerad av alla bloggar man läser dagligen! Tänkte också visa en härlig bild från vår resa till Menorca för två veckor sedan!! Håll till godo!

RSS 2.0