Tack för den här gången!

Nu har de åkt hem; mamma, pappa, Tobbe och Emelie! Det har varit en skön helg med god mat, frisk luft och lite shopping! Har kollat lite hockey och bara myst här hemma!

Dessutom har det varit väldigt skönt att vara ledig idag, en måndag! Har gått på stan en sväng med la familia innan de for hem, och sen tog jag direkt itu med tvätt och städning, skönt att få det gjort! Nu måste vi åka och handla mat, trist! Kanske ska förhandla bort det och kolla lite hockey istället, vi får se!

Nu är det dags att traska ut till tvättstugan igen för den sista högen med tvätt!

Här följer en bild på en av helgens aktiviteter!

image53

Kram jonna

Blodgivning

Nu har jag klarat av min första blodgivning! Och det var inte alls nå farligt!! Kändes knappt! Det kan jag rekommendera, man gör ju en god gärning. Och om man lämnar blod så är det bara 3-4 ggr/år, så det är ju inte nån tidsuppoffring att prata om heller! Surfa in på www.geblod.nu och läs mer!

Nu till ett av mina verk från scrapträffen!

image52

Kram!!

Ny vecka, nya händelser

Idag är det redan onsdag, så hade den här veckan bara rusat iväg också!

Helgen var kanonbra! På scrapträffen fick jag gjort det jag skulle (visar senare...) och hade det supertrevligt som vanligt. Synd bara att vi aldrig kan stanna nå länge på träffarna, har alltid en massa annat planerat. I lördags var det ju tjejkväll, som för övrigt var mycket skoj! Maten blev god, sällskapet kanon och singstar riktigt skoj! Enda lilla missödet var att jag lyckades välta ett rödvinsglas över Birgitta (ledsen...) när jag skulle ställa fram efterrätten...men det är ju sånt som händer...

Per hade födelsedag i måndags, 27 år är han nu....=) Han fick en tröja och whiskeyglas av mig, så det tror jag han blev glad för!

Idag har jag varit till läkaren med min onda fot...hon ska skicka mig på röntgen för att utesluta att det är några skelettskador, men hon tror att det är för att jag har en sån plattfot som jag får ont...Tänk att alla ska säga att jag är plattfot!!! Men hon sa iaf att jag också ska få en remiss till ortopedtekniska eller nåt sånt, för att få fixa bra iläggsgrejjer till skorna. Och så sa hon att jag ska undvika högklackat!! Buhu!!! Men jag får ha det ibland! Så nu MÅSTE jag köpa mig några snygga stövlar utan, eller med väldigt liten, klack!

I eftermiddag ska jag dessutom på min första blodgivning, scary!! Jag och Elin ska dit tillsammans, och stötta/skrämma upp varandra!

På fredag kommer äntligen mamma, pappa, Tobbe & Emelie hit! Det ska bli jätteskoj att få visa vårt nya place!!

Ha en fortsatt skön dag och vecka!

Kram Jonna

Scrapträff & Tjejkväll!

Vilken kul helg jag har att se fram emot! Imorgon är det dags för scrapträff med klubben, med en massa pysslande hela dagen!
Sen är det dags för tjejkväll på lördagkvällen, vi är ett gäng på sju tjejer som ska ses här och käka middag, dricka vin och ha det trevligt! Ska bli jättekul båda grejjerna!

Nu är det dags för fredagsmys, med hemmagjord pizza som Per gjort! Mums!!!

Ha en skön helg!

Kram!

Ny frisyr!

Jag har varit och klippt mig! Det var hur skönt som helst och hur välbehövligt som helst (har inte klippt mig sen i september *visk*)

Det vart lite mera uppklippt och lite ljusare färg och blonda slingor, blev mycket nöjd.

Så här blev resultatet:

image46

image49

image51


Nu är det dags för lite träning, My favourite Body Step!! Sen är det hockey ikväll, så det blir nog att avsluta kvällen med att hoppas på en seger för Färjestad där! Det var ju en snöplig fjärdeplats i skidskytte-vm idag!

Take care!

Kram Jonna

Verkstadsfilial !?!?!

Söndag kväll, snart dags att gå och sova... helgen har varit hur skön som helst! Har bara tagit det lugnt och slappat, sett skidskytte och scrappat lite... Gött!!

Pers morbror har ju varit här i helgen och hjälpt honom fixa med elen i vårt förråd/verkstad! Det tackar jag för, för nu slipper jag ha ett litet verkstadshörn i vardagsrummet och borrmaskins-laddare på köksbänken! Nu kan jag förpassa allt som liknar verktyg till förrådet =) Men, då har ju Per kommit på att det skulle behövas ett litet lager med verktyg även här inne, till husbehov liksom! Trots att det är typ 1,5 meter till förrådet... Och det värsta är att han föreslagit att han ska få ha en liten filial i min scraphörna som vi ska bygga! Va?? Kan ni tänka er? En verkstadsfilial bland mina vackra papper, band och blommor. Det går ju inte! Men om det nu blir så, så kommer det att bli dyr hyra per kvadratmeter... ska tänka över det där litegrann! Hihi....

Har fått upp lite tavlor idag, blir så himla stor skillnad med lite grejjer på väggarna! Och så är allt iordning-fixat med TV, stereo och alla tillbehör till det! Fick Per att ställa högtalarna till stereon bakom TVn så att de inte syns! Supersmart tycker jag, för inte är det fint med högtalare! Nope, det vill jag gärna slippa se!

Veckan som kommer är redan fullbokad! För det första så ska jag till frisören imorgon! Längtar!!!! Har tjatat om detta i flera veckor nu, och det ska bli så skönt att få håret fixat, ser förskräckligt ut nu... Sen är det föreläsning om att lyckas med sin karriär med Nina Jansdotter på onsdag, ska bli mycket spännande! Plus att jag tänkt hinna med lite träning, scrapträff i Kalix på lördag och sen tjejmiddag här på lördagkväll!! Full fart, men det är skoj! Och förresten, det är ju Alla Hjärtans Dag på torsdag, icke att förglömma....

Ha en fantastisk vecka!

Kram från Jonna

Jag älskar tulpaner!


image45

Särskilt vita... Köpte en ny vas, ur Mine-serien av Ulrika Hydman-Vallien. Tycker den serien är så fin! Har lite glas, skålar och fat och nu hittade jag en ny vas! Tyckte det blev riktigt bra med svart vas med vita blommor till vårt vita köksbord och de svarta stolarna. Underläggen är också nya, gjorde ett spontaninköp på Hemtex (alltid-)rea!! De ser nästan bruna ut på bilden, men är svarta och vita de också!

Det är full fart i övrigt! Mycket att göra på jobbet (trivs mkt bra där) och hemma med! I helgen är Pers morbror på besök så det blir nog nån trevlig middag och lite sånt!

Igår var vi hos S&E och åt semlor! Fick utan mandelmassa och med vanlijvisp!! Perfekt till mig som annars bara äter locket.... Hon har inrett (eller håller på att inreda) en scrap-hörna! Är lite avis på dig Elin!! Men då kom Per på den briljanta idén att vi kan göra en scraphörna till mig om vi gör gästsängen till en loftsäng!! Så det är nästa projekt!!!! I can´t wait!!!

Ska ta en tidig kväll och krypa ner i sängen med min julklappsbok som jag ännu inte lyckats läsa ut...


Gratis bio??

Vill du gå på Gratis bio?? Klicka på min länk för Gratisbio.se, registrera dig och uppge mig (JonnaGA) som värvare så får du 25 extra poäng utöver de poäng du får vid registreringen! Genom att shoppa på nätet, registrera dig på olika sidor och delta i tävlingar samlar du poäng och får gå gratis på bio! Låter väl kanonbra?!?!

Vi ses i biomörkret!

Hektisk helg!

Det är redan söndagkväll och det känns som om jag gick ifrån jobbet för några timmar sedan! I fredags var det lite After Work på jobbet, med mat, lekar och karaoke. Åkte hem vid 00.30 ungefär, riktigt trött var jag då! Sen sov jag till halv tolv på lördag morgon, sen satt jag och kollade tv en stund och sen var jag och Per och jobbade i baren på ett bröllop! Mycket trevligt, och brudparet var såååå fina! Men vi kom hem vid halv tre inatt och sen har vi varit runt och handlat en massa idag....så nu är jag megatrött och det känns inte som om jag haft nån helg alls! Fast jag ska inte klaga, har ju haft en mycket trevlig helg!!

Och nu är det dags för en ny vecka! Hoppas den blir riktigt bra!

Kram Jonna 

RSS 2.0