Tillbaka i vardagen

Så ja, då var det slut med ledighet för den här gången.... har jobbat några dagar nu och det har varit lite segt att komma igång, men nu är jag på g igen.

Det som är på tapeten härnäst (vitsigt ordval...) är att vi ska måla om i vardagsrummet och köket!! Idag har vi varit och kollat färger på en färghandel, och vi har tänkt att vi ska måla vitt. Men det finns ju inte bara en vit, som man kan tycka, utan den färgkarta vi fick med hem heter "35 nyanser av vitt" och inte en enda av dem ser vit ut heller... Ser mer ut som pastellfärger, färgen går lite mot gult eller rött eller blått... Vi har hursomhelst nu två nyanser som vi väljer emellan; "socker" eller "glass". Tror att det blir socker.  Det passar liksom mer till mig =). Det ska iallafall bli skoj! Tror jag. Hoppas jag. Om vi desutom ska måla taket måste Per ta ned den nyuppsatta lampan. Han är inte så nöjd.

Igår var jag på massage. AJ SOM F_N !!!! Jag är helt grymt stel i ryggslutet och ner mot sätet och höfterna. Snacka om att jag har dålig arbetsställning. Det gjorde helt sjukt ont när han masserade, jag var helt slut efteråt. Så nu får det nog bli skärpning på stretching och lite bättre arbetsskor och arbetsställning. Ska ju också på röntgen för min onda fot, och efter det ska jag inhandla ett par fotriktiga skor med bra dämpning! Fast jag vill också ha ett par bruna högklackade pumps att ha i sommar. Hmm, svårt val...

DS_232856_A.tif          


Och hockeyn ja, vad ska man säga?! Hoppet lever än, men det börjar sväva iväg nu tycker jag! Kom igen Färjestad!!

Lev och må!!

//Jonna

Yes!!!!

Det blev vinst i hockeyn! Riktigt spännande och rolig match, och ett grymt tryck i LLA!! Så, nu blir det semi mot linköping... spännande!

Schemat är för övrigt späckat när man är hemma över en helg... Imorgon blir det lite fika med grannarna, sen kommer farmor på lunch, och sen ska jag till H och gratta henne eftersom hon fyllde 25 igår! Sen är det bara halva måndagen kvar innan det är dags att återvända till all snö... Här är så skönt, med bara vägar och fint väder (om än något blåsigt). Men snön är på väg bort, och jag är avundsjuk! Önskar innerligt att snön är borta när vi kommer upp på måndag kväll...

Nu ska jag ta kväll och gå och sova!
Godnatt!!

Shopping!!

Va kul det är att komma hem och gå på stan med mamma! Idag har vi shoppat massor, jag har gjort några bra fynd! Bland annat en klänning från Lindex som jag spanat på länge...

 



Tycker den är superfin, funkar både nu när det fortfarande är kallt, med stövlar till, och till våren!
Fyndade också en kjol, en topp och en kofta! Mkt nöjd!

Ikväll är det då dags för hockey! Ska bli grymt spännande och jag ser fram emot det jättemycket!! Hoppas nu Färjestad kan ta hem detta, en förlust vore INTE kul!

Erica! Tack för igår, det va jättetrevligt! Kul att ses igen och kul att se hur ni bor! Har nu meddelat Per att vi måste ta itu med att måla våra väggar vita, blev jätteinspirerad av er fina lägenhet!

Ha en riktigt skön påskafton!

Kram från Jonna


Pinsamt

Kollade ni hockeymatchen igår? Vad pinsamt för Frölunda! Lamporna funkar inte som de ska, publiken kastar in glas på planen och, framförallt, matchklockan funkar inte!!! Fy vad arg jag var igår! Visserligen förlorade inte Färjestad matchen de sista sju sekunderna, utan när de tappade en 4-2 ledning till 4-5... men ändå, det är slutspel och då kan inte matcherna få avgöras av tredje part som trycker på slutsignalen för tidigt! eller vad som nu hände... Hur so helst, det som kommer gott ur att Färjestad förlorade igår är att jag får se den sjunde kvartsfinalen på plats i Löfbergs Lila Arena imorgon!! I pappas jobbs loge!! Grymt spännande ska det bli!

Ikväll ska jag och hälsa på Erica i deras nya lägenhet! Ska bli superskoj att ses!

Hemma i Värmland

Har nu varit hemma i ett dygn ungefär, och det är alltid så skönt att komma hem till mamma & pappa! Det gick fint igår, både jag och Per hann med våra anslutningar från Arlanda. Vi flög vid 06.00 igår morse och jag landade sen i Karlstad kl 09.20, smidigt!! När jag klev av planet var det strålande sol och hur skönt som helst med lite värme!!! Hann med en snabb tur på H&M innan jag och pappa åkte hem vid lunch, så det blev inköp av ett par jeans och en jättesöt blommig blus!

Idag har vi fikat hos morbror & moster, och där hittat MASSOR av knappar och band till scrapbookingen! Det är kvar efter mormor & morfar!! Har även hunnit med en tur till skohuset och inhandlat ett par stövlar (utan klack, doktorn!). Fick även mitt påskägg i form av ett par skor till, superfina!

Nu ropar pappa att det är mat, service!!

Kram Jonna

Snart Påsk!

En dag kvar att jobba, se bär det av hemåt Karlstad för att fira påsk! Ska bli skönt att komma hem, har ju inte varit hemma sen jul... Vi åker kl. 06.00 med flyget på torsdag, så det blir en mycket tidig morgon! Men det är skönt att komma iväg så man kommer fram nån gång! Får jag som jag vill så hinner jag med ett flyg till karlstad så att jag landar där vid 09.30! Då har jag räknat ut att jag kan hinna en sväng på Annas Scrapbooking medan jag väntar på att pappa slutar jobbet! Perfekt!

Var på Jill Johnson i söndags! Hon är bara superbra!!! Riktigt bra konsert tyckte jag!

Nu är det dags för träning, med nytt pass på BodySteppen! Hoppas det är ett lika kul som det förra, får väl se...

Sen är det dags att se över om ngt måste tvättas och börja packa lite!

Kram


Jaaa!!!

Charlotte Perelli vann!!! Hurra!!!


Helg igen!

Och det känns riktigt skönt! Har varit trött den här veckan så det ska bli skönt att vila upp sig lite! Och på söndag är det dags för Jill Johnson i Kulturens Hus! Sååå skoj ska det bli, tycker hon är grymt bra! Hoppas att det är en bra konsert och att jag får höra favvo-låten angel of the morning!

Har just kommit hem från lite 50-årsfirande av en kollega! Mkt trevligt med mat, dryck (dock fanta för mig som körde), snacks, fika, ost & kex... Så nu är jag mätt. Tur att jag och Birgitta ska på Body Step imorgon, med tanke på mitt tidigare inlägg om våg-ångest och beach 2008....

I helgen är Carro upp hit för att hämta hem sina grejjer...känns lite konstigt, så definitivt! Saknar dig Carro! MEn ska bli kul att ses i helgen iaf!!

1-1 i matcher nu, Färjestad är på gång!! Men det var på håret, var rätt nervös sista 10 minuterna igår!

Nu ser vi alla till att rösta på Charlotte Perelli imorgon!! Heja!

Ha en underbar helg!

Melodifestivalen!

Tydligen så har Gert Fylking dragit igång kampanjen "Christer Sjögren till Belgrad"... Måste nog kontra och heja fram Charlotte Perelli!! Tycker hennes låt är super, och hoppas verkligen hon vinner på lördag!!!

Lyssna på "Hero" och hör själva!!

Lite nytt!

Vi har fått lite nytt här i vår lägenhet! Har satt upp lampor över vårt sideboard bakom soffan, som en slags rumsavdelare men ändå bara lampor liksom! Tyckte det blev väldigt bra! Per byggde en liten låda att ha uppe vid taket för att samla alla sladdar och för att få en fin upphängning!

image55

image56

Fast vad stökigt det ser ut på bänken ser jag nu!! Måste nog ta och städa lite....Och sen hänger det världens mest felplacerade ljuskrona i bakgrunden...den ska inte vara där, men den tar så mycket plats att ställa undan nånstans, och hänger den i taket så snubblar vi iaf inte över den!

Kram!!

Ojojoj...

Idag ställde jag mig på vågen...inte kul! Nu är det skärpning som gäller, måste satsa på Beach 2008!! Eller kanske Beach 2010... nej då, det får nog bli lite mera ordning på framförallt träningen, har ju jämt hundra miljoner ursäkter för att inte träna! Dumt!! Idag ska vi iaf fara på Boxing, och det ska bli riktigt skoj! Sen har jag ju tänkt lägga in några promenader till jobbet varje vecka...men förra veckan var det typ 20 minusgrader varje morgon, och nu är det istället töväder och superhalt eller plaskblött! Se där ja, mera ursäkter... Måste impregnera mina dojjor, för jag vart riktigt blöt om fötterna idag, inte skoj!

Än så länge lever mina blommor, tycker mig till och med kunna ana ett litet skott på en av dem! Men jag tar inte ut någon seger ännu!!

Idag börjar så äntligen slutspelet i hockey!!! Färjestad - Frölunda, känns som en mycket öppen historia som kan sluta hur som helst! Kul att följa ska det bli iaf! Hoppas att mitt kära Färjestad åtminstone tar sig till semi, annars är det inte så bra! Ska kolla slutet på matchen idag när vi kommer hem från träningen!

Dags att byta om och ladda för att boxa på Birgitta!!


Kram!!!

Jag Vann!!!

Jag har vunnit klubbens månadsutmaning!! Vad glad jag blev när jag läste det på bloggen! Det var med min Lo "Vinter" som jag gjorde på klubbträffen i Kalix. Tyckte själv att den blev bra, och det är så himla fina bilder som Per tagit så därför är det ännu roligare!! Så här ser den ut:

image52

Har suttit och scrappat lite ikväll, blev så inspirerad! Har gjort ett grattiskort till en kollega på jobbet som har fyllt 50 år och som vi alla ska uppvakta på fredag, så här blev det kortet:

image54

Hade nästan gjort klart ett helt annat kort när jag plötsligt insåg att jag pyntat det alldeles för mycket, det såg inte alls nå bra ut. Så det åkte i soporna och så blev det ett nytt.

Längtar nu massor efter min blivande scraphörna!! Det är drygt att släpa fram grejjerna till köksbordet och sen plocka bort dem så fort man är klar (och inte klar...). Om jag vill fortsätta en annan dag måste jag ändå packa ihop allt, och då försvinner idéerna liksom... Måste jobba lite på att det händer nåt med scraphörnan!

I helgen har jag för övrigt samlat sisådär 10000 vuxenpoäng! Har planterat om mina blommor! Har gjort det en gång förut med två stycken. Den ena dog... Nu har jag planterat om alla blommorna så jag hoppas verkligen de överlever! Det vart också lite nya limegröna krukor och så bytte jag gardin i gästrummet, blev himla fint! Skulle gärna visa en bild, men det är så stökigt runt om så det är svårt att se!

Ha en bra vecka!

Kram Jonna

Mycket att göra

Nu var det ett tag sedan sist...har hunnit med en massa och har en massa på gång!

Fullt upp på jobbet, men det är bara skoj! Kul att känna att tiden går fort och att man trivs! För det gör jag verkligen! Kul arbete men framförallt superbra människor! En av tjejerna kommer hit på en liten stund, vi ska gå en promenad och fika lite sen! Mysigt!

I helgen har Pers föräldrar varit här! En lugn och skön helg, och de har äntligen fått se hur vi bor de med! På lördagen var vi ut till Hindersön och fikade på Jopikgården. Ett supermysigt café med jättegoda våfflor! Som namnet antyder så är det en ö ute i skärgården, men det går fint att ta sig dit med bil nu när isvägarna är öppna!

Och sen vill jag bara säga ÄNTLIGEN!!! Äntligen lite schlager i melodifestivalen, helt rätt med både Linda Bengtzing och Charlotte Perelli! Jag hoppas, och tror, att Charlotte Perelli tar hem alltihopa!

På onsdag ska vi på Familjedag med Pers jobb, det ska visst bli pulkarace nerför lilla slalombacken här i stan! Kan ju bli riktigt intressant!! Hoppas bara att det inte är så kallt, hade -10,5 imorse, lite för kallt tycker jag! Som iochförsig helst vill ha vår nu och ingen mera snö, men ändå....

Ikväll är det hockey också, det är spännande nu! Ska det bli en halvusel 4:e plats i tabellen, eller ska Färjestad lyckas klättra upp nån placering?? Det är konstigt, men ingen här tycker att det är ett så stort problem med en 4:e plats, Luleå är ju på väg till kvalserien...hihi!!! Där får de gärna hamna, inte mig emot! Synd kanske, att inte kunna gå på hockey här, men man kan ju se matcherna på TV! Är ändå ingen bra publik här i Luleå, så det är inte så skoj! Så, då fick jag snacka lite skit om det med...ajaj....

Har även börjat fundera på sommarsemestern, bilresa i Europa hägrar!! Har köpt in en ny världsatlas, då jag insåg att den vi hade bestod av länder som Sovjetunionen och Väst-och Östtyskland...så nu sitter jag och spanar ut en lämplig rutt! Paris ska vi definitivt besöka, och sen får vi se!!

Nu är det snart dags för den där promenaden så det är bäst att gå och dra på termobrallorna!!

Ha en superskön vecka!

Kram jonna

RSS 2.0