Jag Vann!!!

Jag har vunnit klubbens månadsutmaning!! Vad glad jag blev när jag läste det på bloggen! Det var med min Lo "Vinter" som jag gjorde på klubbträffen i Kalix. Tyckte själv att den blev bra, och det är så himla fina bilder som Per tagit så därför är det ännu roligare!! Så här ser den ut:

image52

Har suttit och scrappat lite ikväll, blev så inspirerad! Har gjort ett grattiskort till en kollega på jobbet som har fyllt 50 år och som vi alla ska uppvakta på fredag, så här blev det kortet:

image54

Hade nästan gjort klart ett helt annat kort när jag plötsligt insåg att jag pyntat det alldeles för mycket, det såg inte alls nå bra ut. Så det åkte i soporna och så blev det ett nytt.

Längtar nu massor efter min blivande scraphörna!! Det är drygt att släpa fram grejjerna till köksbordet och sen plocka bort dem så fort man är klar (och inte klar...). Om jag vill fortsätta en annan dag måste jag ändå packa ihop allt, och då försvinner idéerna liksom... Måste jobba lite på att det händer nåt med scraphörnan!

I helgen har jag för övrigt samlat sisådär 10000 vuxenpoäng! Har planterat om mina blommor! Har gjort det en gång förut med två stycken. Den ena dog... Nu har jag planterat om alla blommorna så jag hoppas verkligen de överlever! Det vart också lite nya limegröna krukor och så bytte jag gardin i gästrummet, blev himla fint! Skulle gärna visa en bild, men det är så stökigt runt om så det är svårt att se!

Ha en bra vecka!

Kram Jonna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Så du vann utmaningen!
Va roligt, grattis!
Ska bli kul att se vad du får då för någon present!

Ha det gott, jag hoppas att inte snön smälter för mycket nu när vi ska till Dundret på torsdag, då vet jag några som blir lessna

2008-03-11 @ 12:24:39
URL: http://elinlarsson84.blogg.se
Postat av: Anonym

Föresten, vad har du anmält till dig på mässan?
Så jag vet. Vad för något, vilken tid m.m.
Jag måste maila och anmäla mig snart

2008-03-11 @ 12:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0