Nu är han hemma...

Och han kom till och med en dag tidigare än vad som var tänkt =)

Jag har fått presenter! En klocka, en top, godis och lite annat smått och gott.... Scrapgrejjerna får jag när vi kommer tillbaka upp till Luleå! Paketet var så stort så det var osmidigt att ta med ner (vilket ju faktiskt är bra, tyder ju på att det är mycket i paketet!!!)

Här fortsätter det att vara lattjo väder, ena stunden regnar det, sen skiner solen och sen kommer det en störtskur till med regn... Hade ju tänkt vara i sommarstugan lite, men det blir det nog inget med....eventuellt en tur med båten imorrn, om vädret tillåter.

Idag har vi iallafall varit en kort sväng till stan, efter att Per vaknade...han har lite sömn att ta igen och så måste han ju vända på dygnet. Idag klev jag upp långt före honom, vilket i princip aldrig har hänt tidigare!

För övrigt har vi planerat in lite småaktiviteter, grillning imorrn kväll med morbror m familj, sen en tur in till E och A på onsdag. Ikväll ska vi på bio och se Mamma Mia!! Ska bli skoj, har velat se den länge nu!

Må väl!

Jonna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Så nu har han äntligen kommit hem Per!

Har han haft det bra?

Tycker tiden har gått fort, men det tycker kanske inte du!?

Spännande att se vad för scrapgrejjer du fått...

Här är det också kul väder med regn, hösten är nog på väg nu =(

Synd att ni inte kan komma och hälsa på mig, Birgitta och Markus kommer NOG fredagen den 22 augusti verkar det som!Ska bli kul.

Ha det gott, hälsa!

2008-08-12 @ 19:27:15
URL: http://elinlarsson84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0