Nu är nya fläkten här...

... tycker kanske inte att det är helt bra, men heller inte så hemskt som jag trodde att det skulle bli. Bedöm själva:


FöreEfter

Det är ganska lustigt, vi kom hem från jobbet och som tur var hade vi köpt med oss sallad hem så vi slapp laga mat! När vi kommer in i köket sitter den där, den nya fläkten. Det är alldeles dammigt och skräpigt efter installatörerna, till och med inne i kaffebryggaren var det damm!

Så, vad händer? Per börjar med att trycka på alla knappar som finns, kasta sig över bruksanvisningen och bläddra igenom den på tre millisekunder, och plockar sen ner själva kåpan eller vad det nu kallas för att undersöka hur det ser ut bakom och om det kanske går att bygga om på något sätt. Fram med pannlampan bara, och så drar vi ut sladden och börjar mixtra! Fräser nåt om att det inte är i linje med skåpet, sliter fram den gamla luckan och börjar grubbla på om man kan få dit den framför på nåt sätt kanske.... Inser till slut sina begränsningar, köper läget med att det är som det är och får sen näääästan ett litet miniutbrott över att kåpan inte går att få tillbaka. Lyckas till slut och allt ser ut precis som när han började.

Jonna städar, torkar damm, diskar och ställer in alla grejjer tillbaka i skåpen...Kommentarer
Postat av: Carro

Haha, han är för rolig! men jag tyckte det blev bra ja, det är ju ändå samma färg på spisen, så det funkar! blev som en liten fondvägg i köket :P Sätt en snygg stickers på så blir det en rolig inredningsdetalj ^^Kram

2010-02-08 @ 15:45:42
URL: http://stylecarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0