Nu så...

... börjar vi äntligen få nån rätsida på allt! Lägenheten börjar bli möblerad och fixad, vi har båda börjat jobba och det rullar på litegrann! Jag har fått jobb som projektadministratör och jag trivs jättebra hittills! Har gjort två veckor nu!

Vad mer har hänt sen sist? Vi har skaffat gymkort, haha! Körde första passet på SVEA idag faktiskt, skönt att göra nåt annat än att gå i lägenheten o skrota!

Har hunnit med två svängar till Karlstad, gått på konfirmation, assisterat i ett takbyte, hälsat på E & A och lillkillen...

Det känns som om det blir bra det här, men givetvis saknar vi alla er i Luleå! Måste nog boka in en hälsa på-tripp snart =)

Tänkte iaf visa några bilder på lägenheten, så långt vi har kommit hittills. En del är mer klart än annat, men så lär det ju vara ett tag!


Sett från vardagsrummet mot matplatsen/köket (vet inte vad Per håller på med för fix faktiskt...). Rummet innanför är gästrummet, men där är det rätt mycket grejjer just nu så det har jag inte ens fotat =)


En lite mörk bild på vardagsrummet...


Lite utsikt från vardagsrummet!


Köket


Mera kök


Sovrummet (skåpet har jag ärvt efter farmor, vi har gjort rent det och oljat det och det blev riktigt fint!)


Balkongen, nere i vänstra hörnet kan man ana hur det ser ut om man spränger en Gorilla on wheels (stor plastlåda på hjul, köpt i USA)... ALLA Pers verktyg och skruvar och gud vet allt ligger utspridda på balkongen, men det lär få vara så tills vi har monterat allt. Inte sen. Även om Per föreslog att han skulle bygga en vägg och ha en verkstad på balkongen. Nope. Inte!

Ja, det var väl det jag hade att bjuda på just nu!

Kommentarer
Postat av: Mallan

Så fint ni fått det! :) Ska svara på ditt mejl vilken dag som helst nu, har varit lite körigt på jobbet senaste veckan. Ta hand om er så hörs vi! Kram

2010-06-01 @ 09:49:29
Postat av: Hanna

Fin lägenhet ni skaffat!

2010-06-01 @ 16:35:04
Postat av: Gun

Vad skönt att ni börjar få lite ordning där hemma. Vilken stor och fin balkong det var =) Tycker helt klart ni ska hälsa på snart för vi saknar er också! Kram

2010-06-01 @ 20:35:59
URL: http://gunakesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0