Soff-fix

I helgen var mamma här och hälsade på, och då tog vi itu med att klä dynan till vår nya kökssoffa. Vi åkte till Rosa Huset här i Borlänge och köpte ett fint grått möbeltyg till själva sitsen, och två mönstrade tyger till kuddarna. Hjälp, vad mycket de hade på den affären. Ju fler varv man gick runt, desto fler gångar och skrymslen och vrår hittade man!












På lördagkvällen var Pers föräldrar här och åt middag med oss, sen gick vi ner till älven och kollade på Festival Salute. Det var Borlänge musikskola som anordnade en utomhuskonsert med blåsorkester, figurativ marsch (vi undrade också vad det var, men det innebar att de marscherade runt runt på samma ställe, omkring varann liksom), drillflickor och inte minst ett storslaget fyrverkeri i takt med musiken. Häftigt!








Fyrverkerier är inte helt enkelt att fota...

Söndag innebar en liten utflykt till Insjön och orginal-Clas Ohlson. Det var iochförsig inte själva huvudattraktionen, men ändå... Vi shoppade på Iittala-ouleten, mamma köpte muggar och vi köpte nya vinglas!! Jag har spanat på de där vinglasen hur länge som helst nu, så jag tyckte det var dags att slå till! Iittala Essence heter dom! Fint fint.

Nu är det vardag igen, och idag har vi städat lite här hemma. Per undrar om det är nån kvinnlig sak man ärver, det där med förmågan att häva (kräka sa han egentligen, men det låter så äckligt...) ur sig en massa tråkiga saker som man måste göra. Och dessutom var det två saker efter varandra, först städning och sen handla mat. Jajemän, svarade jag bara. Sen satte han fart med dammsugaren =)




Kommentarer
Postat av: Mamma

De var ju riktigt fina bilderna från fyrverkeriet, det var en väldigt trevlig helg! Kram Mamma

2010-09-07 @ 21:58:48
Postat av: Birgitta

Superfint ser det ut att ha blivit :)! Snart kommer ni weeee, längtar :)! KRAM

2010-09-11 @ 20:23:39
Postat av: Sara

Vad fint ni ser ut att ha det! Hoppas ni trivs bra där nere. Måste också säga att du skriver så himla bra och roligt, sitter och skrattar för mig själv när jag läser..mycket underhållande med dina och Pers kommentarer:) Kanske du skulle sadla om och bli journalist:) Kram kram

2010-09-15 @ 19:50:08
Postat av: Anonym

Fint du och mamma din har sytt!

Ni är så pyssliga av er. Har nästan tappat allt vad pyssla heter när jag flyttade hem. Både scrapbooking och heminredning.

Hittar ingen tid eller ork :-(

Ni har så fin lgh!Trivs ni fortfarande bra?

Ha det gott hälsa Per och hälsa honom att alla kvinnor ÄR sånna som du :-)

Man måste städa och handla tyvärr. Sköter sig inte själv.

Kram

2010-09-23 @ 22:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0