Lite uppdatering igen

Vår lilla fröken har redan hunnit bli drygt 5 månader! Hon sitter själv korta stunder, men tippar så klart rätt vad det är så man får ju passa henne. Hon har börjat äta mat, typ potatis, broccoli, fruktpuréer. Allt är gott! Vatten är bäst, gärna hålla själv i pipmuggen - vilket innebär klädbyte på plaskblöt unge när hon är klar. Men det gör ju inget, kläder finns det gott om!

Hon är nu sjuk för första gången, huvva! Har varit snorig i en vecka nu, men i söndagskväll/natt var det dramatiskt minsann. Hon somnade som vanligt vid halv åtta, men vid 22 var det krupphosta och svårt att andas och vi fick åka till akuten så hon fick andas adrenalin och dricka kortison. Vårt lilla pyre, vill aldrig mer att hon ska va sjuk!! Nåväl, det gick bra och nu är hon relativt pigg igen.

Det mesta kretsar ju kring Majken såklart, så det finns inte så mycket mer att uppdatera med :) Dagarna rullar på, Per har varit i alperna en vecka och då passade jag och M på att semestra hos mormor i Karlstad! Vi myste där i några dagar, sen följde mormor med hit och hängde med oss här! Vi (läs: inte Jonna....) sydde gardiner till Majkens rum, shoppade lite grann och vårfixade med lite nya blommor och så. Nu vaknar visst fröken här utanför, återkommer med lite bilder! Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt att höra att Majken utvecklas och att ni har det bra.

Jobbigt för henne med krupp hosta, kan förstå att det var en hemsk upplevelse.

Början våren komma till Borlänge nu med?

Härligt med lite vår äntligen :-)

Ha det gott

Kram

2012-02-23 @ 18:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0